Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Policjant

Polecane posty

Gość gość

Związek z policjantem operacyjnym. Jest tu kobieta, która jest w związku z policjantem kryminalnym? Słyszałam wiele złego na ich temat. Ciągły brak w domu,itp. Nie wiem dlaczego,ale czuję,że może być ciężko jak ju. Na dobre "zadomowi" się w nowym oddziale...

Gość gość
* jak już na dobre.

Gość gość
ja byłam z jednym z OPP . taki typ co to nie on. A jak raz powiedział żebym lepiej mówiła prawdę gdzie jestem bo może zlokalizować tel. to już mnie więcej nie zobaczył :D

Gość wpm
mój mąż jest w dochodzeniowo - kryminalnym

Gość szkiel
bylem w zwiazku z policjantka operacyjna ktora udawala chirurga operacje sie damie pomylily

Gość gość
Słyszałam,ze w głowach się miesza przez ta pracę. Tajemnice, przedłużający się czas pracy,podejrzliwość,itp,podzielacie to?chodzi mi o mieszkanie z taką osobą. Mamy mieszkanie,dziecko układa się dobrze,ale wiem,że ta praca potrafi zmienić. Od dawna marzy o kryminalnych,mi się średnio to podoba,ale nie mogę zabronić osobie,którą kocham rezygnować z marzeń...

Gość gość
Ja tak pracuje i powiem wam że żona skarżyła się na moje zmiany nastrojów ale wiedziała dlaczego tak jest. Ona też jest policjantką ale dopiero zaczyna karierę bo młoda a ja mam ponad 40. Wiem że takie oglądanie nagich ciał które często nie wyglądają jak ludzie pomimo iż są ludźmi zmienia psychikę nieodwracalenie i stajesz się być oziębły na otaczający Cię świat. Poprostu kolory zanikają i wpada szarość. Jest wiele innych powodów dlaczego tak jest że czym starszy policjant tym bardziej nerwowy , ale to głowna przyczyna