Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terapia przez pisanie

wasze najgorsze wspomnienia zwiazane z domem rodzinnym

Polecane posty

Gość gość
" Ludzie, ja nie znam ani jednej kobiety, która jako dziecko nie była nagabywana, molestowana, bądź nie uciekała przed jakim zboczeńcem! To jest k***a nienormalne!" I I oczywiście, że nikt nie napisał :o

Gość gość
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania. Osoba z postu o którym mowa twierdzi ze to ONA nie zna żadnej kobiety która miałaby normalne dzieciństwo a nie ze wszystkie kobiety sa molestowane.

Gość gość_z
do 11.11.13 już kiedyś pisałam co do tego orgazmu co dostałaś, nie miej poczucia winy, zadziałała czysta fizjologia i nie oznacza to, że czerpałaś z tego jakąkolwiek przyjemność, ja dostałam orgazmu podczas poronienia, od skurczów macicy, też nie mogłam tego powstrzymać...i nikt mi nie wmówi, że to dlatego bo odczuwałam jakąkolwiek przyjemność choćby podświadomą...

Gość gość
"ja jetstem taką kobietą i zapewniam że jest nas większość, wystarczy wychylić się poza patologię w jakiej byłyście..." Z patologii się nie wywodzę, na tle osób piszących tutaj, ja miałam szczęśliwe dzieciństwo. Moja siostra: rodzice wysłali ją na kolonię jak miała 10 lat, jej opiekun kolonijny sprawdzał dziewczynkom "czy piersi dobrze rosną", szła do szkoły jak miała 12 lat i facet zatrzymał się koło niej samochodem i namawiał do podwózki do szkoły, ale odmówiła więc próbował ją wciągnąć, ale ona zaczęła krzyczeć i jakaś kobieta zaczęła biec aby jej pomóc, wiec facet zwiał. Chodziła do prywatnej katolickiej szkoły gdzie jedna z sióstr próbowała ją macać :/ Ja: mój facet z niemieckiego w podstawówce w zamian za siadanie mu na kolanach podwyższał oceny... Osiedlowy pijak stawał na drodze do szkoły i patrzył na idące dzieci i robił sobie dobrze...wtedy 1 raz zobaczyłam penisa i mnie to obrzydziło na długi czas Jak miałam 12 lat zaczepił mnie jakiś facet i zapytał sie mnie czy chce się popieścić u niego w domu W parku goły facet mnie gonił Moja przyjaciółka: została pobrudzona spermą faceta, który siedział za nią w tramwaju Gonił ją facet jak wracała ze szkoły Moja mama: była molestowana przez nauczyciela w liceum i chyba ją zg****ił, ona się do tego nie przyznała mi nigdy, ale tata mi powiedział, ze znalazł od niego list w którym ją przepraszał i prosił o rękę... Mój brat: w-f-ista zachowywał się niejednoznacznie na wycieczkach szkolnych Moja Babcia: miała 10 lat kiedy Ukrainiec chciał ją zg*****ć, uratował ją niemiecki żołnierz... faceci w większości są nienormalni, aż się boję mieć córkę w tym świecie...

Gość córka surowego taty
Niestety ale zgadzam sie z postem powyżej. Jak miałam chyba 13 albo 14 lat to kolega mojej siostry sie we mnie niby zakochał :( . On miał chyba 19-20 lat. Chodziliśmy na spacery i rozmawialiśmy a potem on sie do nnie dobieral bo wygladalam dość dorosłe na swoj wiek. Wtedy mi sie to wydawało nie zbyt OK i wstydzilam sie ze on mnie dotyka w po piersiach czy w ogóle po ciele dzisiaj uważam go za pedofila , na samo wspomnienie jest mi jakoś tak dziwnie. Nie mam dzieci i nie mogę ich mieć i to chyba pozytywna rzecz w moim życiu. Temat jest jaki jest i zgadzam sie z wieloma wypowiedziami tutaj faceci to świnie choć nie wszyscy.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] zostane singlem na zawsze bo nie zasluguja na miano czlowieka.wlasnie zrobilam eksperyment.zalogowalam sie na pewnym cam chat jako 16 latka.rozumiem,ze facet nie ma oporu przed 16 latka,w ich mniemaniu to super dorosla kobieta..ale to jeszcze nic..zalogowalam sie rowniez na drugiej przegladarce i podalam sie za 12 latke..ci sami faceci rowniez nie mieli oporu spytac czy chce zobaczyc jak sobie robia dobrze przed kamerkapechowiec.gif to tak w ramach eksperymentu,bo w realu czy tu na kafe to oczywiscie kazdy powie,alez 12 latka to dziecko,mam corke w jej wieku,nie jestem pedofilem!!!a co robia w sieci to juz inna bajkapechowiec.gif /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// bez komentarza:Oi to niestety prawda

Gość gość
Mam idee na walkę z g***tami 22.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Po prostu je zalegalizować. Nie było by problemów z prawem, szukaniem sprawców, wymierzaniem kar i marnowaniem pieniędzy //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// bez komentarza

Gość gość
Moja Babcia: miała 10 lat kiedy Ukrainiec chciał ją zg*****ć, uratował ją niemiecki żołnierz... faceci w większości są nienormalni, aż się boję mieć córkę w tym świecie... x x x syna sobie rób oślico :)

Gość gość
patologia patologię patologią pogania. Nie zapraszam do świata ludzi normalnych, u nas nie ma miejsca dla wykolejonych i nienawistnych

Gość gość
"patologia patologię patologią pogania. Nie zapraszam do świata ludzi normalnych, u nas nie ma miejsca dla wykolejonych i nienawistnych" No to wynoś sie stad czego tutaj szukasz skoro taki normalny jesteś?

Gość historia Gejszy
no wlasnie.wypad na topik o pieczeniu ciast:P

Gość gość
podawanie się anonimowo za nieletnią po to by np czytać czyjeś nieprzyzwoite wypowiedzi też jest nie do końca zdrowe i wcale nie potwierdza tego co sugerujesz

Gość gość
Wspomniena - flesze z dziecinstwa: - ojciec po pijanemu jedzie autem z ich firmy, matka w 9miesiacu ciazy z przodu, na jezdni lod, samochodod prawie wali w drzewo, matka odruchowo wola "o Jezu", stary wali ja na odlew w twarz, momentalnie zalewa sie krwia, krew kapie na ten wielki brzuch, potem otwiera drzwi I wypycha ja na jezdnia, odjezdza zostawiajac nas tam. Mam 14 lat. -jeden brat cale dzecinstwo mieszkal w suterenach, matka po kryjomu wynosila mu jedzenia, nie mial wstepu na gore. nienawiedzi go do tej pory... sceny kiedy katowal tego brata tkwia w mojej gowie jak ciernie - siedze w wannie, mam 15 lat, zaczynam stawac sie kobieta, cos tak mu wali, ze jestem zboczenscem, ktory sie masturbuje w wannie, wyrywa zamek, wpada do lazienki I doslownie tlucze mnie na miazge z tej wannie. nie moge probowac uciec bo jestem naga, wstydze sie jego I rodzenistwa

Gość gość
Topik już dawno został zgłoszony i jest monitorowany, także spokojnie....

Gość gość
nie troluj🖐️

Gość gość
przeczytałam kilka wątków, przeraziły mnie one,nasunęła mi się tylko jedna myśl,dlaczego kobiety są tak durne, żyją z takimi typami pod jednym dachem i jeszcze do tego mają po kilkoro dzieci z nim. One chyba bez chłopów nie umieją żyć.Szkoda tylko tych dzieci.Kiego wuja się nie zabezpieczają, trudno tak pójść do lekarza aby przypisał leki antykoncepcyjne. No ale jak ktoś durny to nic na to nie pomoże.

Gość gość
up? Co za gimg***o tu siedzi? Nie masz nic do powiedzenia- siedź na d***e:o

Gość gość
ale co up mamy pisać na siłę wymyślać. Jarasz się tym że ktoś pisze o swoim nieszczęściu czy jak tylko up i up

Gość czy rozmawiacie
z rodzicami o dziecinstwie?

Gość czy rozmawiacie
Ojciec pil,balismy sie awantur,uciekalismy spac do babci lub kolezanki.Mam zal do ojca.Matka mi na to,bym juz zapomniala i ,ze dzieki ojcu jestem na swiecie!bo to on zawsze chcial seksu!!!

dobry wieczor:)ja nie rozmawiam,bo ograniczylam kontakt do minmium,poza tym oni twierdza,ze albo mi sie cos pomylilo albo sobie wymyslilam.to typowe,Ty pewnie tez to slyszalas od swoich rodzicow.

Gość gość
Rodzice rzadko zrozumieja,zaprzeczaja faktom raczej.

Gość gość
bo tak wygodniej:O