Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zrobilybyscie tak prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość gość

jestem w kiepskiej sytuacji finansowej ale najgorzej nie jest:) jestem w ciazy i bedzie mi potrzeba duzo ciuszkow dla maluszka. a tak przegladam ogloszenia i duzo ludzi wystawia ogloszenia ze odda za darmo ciuszki. zdecydowalybyscie sie je wziac?

Gość gość
doczytaj ze oni nie chcą za darmo tylko chcą na wymianę np za paczkę pieluszek czy chusteczek. Jasne że bym się zdecydowała bo niby dlaczego nie. Takie ubranka nawet jak nie bedą najwspanialsze to zawsze zużyjesz po domu a na wyjście dokupisz kilka nowszych i będzie wyprawka niewielkim kosztem.

Gość gość
jesli zauwaze jakies ogloszenie to wysylam wiadomosc i dopytuje:)

Gość gość
no pewnie że tak ,ja sama oddawałam siaty ubrań zupełnie za darmo ,kombinezony ,buciki i nic nie oczekiwałam w zamian ,cieszyłam się że ktoś weźmie że się przyda ,a w rodzinie i znajomych dzieci nie ma i ludzie na prawdę sympatyczni skromni przyjeżdżali . Miałam kiedyś też taką sytuację ze oddawałam wózek spacerówkę i nagle okazało się że muszę jechać do mamy na parę godzin ,napisałam do tej osoby że wózek na klatce postawie zapakowany przed drzwiami i niech wejdzie i bierze ,a dziewczyna w zamian postawiła na wycieraczce płyn do płukania ubrań ,naprawdę się wzruszyłam .miłe to było.

Gość gość
a w ogóle autorko skąd jesteś ,bo ja mam jeszcze pościel do oddania do łóżeczka tylko rozmiar 135x100 i do tego są dwa frotte prześcieradła na tradycyjny rozmiar czyli 120x60 ,jak chcesz to ci wyślę .

Gość gość
jestem z woj. lubelskiego, okolice łukowa. bylabym bardzo wdzieczna:) a ile za przesylke?

Gość gość
napisz do mnie wioletta171@wp.pl .

Gość gość
napisalam:)

Gość gość
odpisałam .