Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie wybrać płytki do łazienki

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z doborem koloru i pomysłem ogólnym na płytki w łazience. Wiem, że muszę mieć tylko z leroy merlin, bo mamy zniżkę...poradzicie coś z tego sklepu? Może niedawno ktoś z was robił remont?

Gość gość
my niedawno wykańczaliśmy łazienkę , nie jest duża niecałe 5m2 - pojechaliśmy do LM, Castoramy - tam wstępnie wybraliśmy jakie chcemy płytki i... zarówno w LM jak i Castoramie zrobią ci projekt łazienki w wybranych płytkach, możesz skorzystać z porady dekoratora :)

Gość gość
dzięki:) nie wiedziałam o tym:) i jakie płytki wybraliście?

Gość gość
a płaci się za taki projekt i poradę dekoratora?

Gość gość
w castoramie usługa jest dostępna w wybranych sklepach - jest całkowicie bezpłatna :D Natomiast w LM jest bezpłatna pod warunkiem, że zdecydujesz się na zakup płytek u nich w sklepie , również jest dostępna tylko w niektórych punktach .

Ja mam łazienkę w białych kolorach i szczerze mówiąc jestem pozytywnie zaskoczona efektem. Bo grałam dodatkami i naprawdę wyszło coś fajnego. No i ładne płytki dostałam w Cermagu także jestem bardzo zadowolona ze znaleziska!

Gość Mateusz

Jeżeli decydujemy się na płytki ceramiczne do łazienki to polecam też kupić tarcze diamentowe od TopDiam - UCS do cięcia a DDS do szlifowania, mogą się przydać

Gość AXL

PRzecież to twoja decyzja, a nie kolegi, sąsiada, czy - o zgrozo- internautów! Płytki mają się tobie podobać. Do klejenia płytek kup dobry klej np. Kabex, bo później znowu będą dziwne pytania na forum i lament 😄