Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogrodniczkaspoddaszka

Ciąża z zaskoczenia

Polecane posty

Gość Ogrodniczkaspoddaszka

Zawsze sądziłam, że program Ciąża z Zaskoczenia jest o idiotkach lub wyreżyserowanych sytuacjach. Kilka dni temu przekonałam sie jednak, że tak nie jest Zaczne od tego, że mam 22 lata od dziecka mieszkam w USA a pracuje od 3 lat jako pomoc ogrodowa w szkole drzew i krzewów prowadzonej przez rodzinę u której mieszkam (wszyscy pracownicy tu mieszkają). Moi pracodawcy mają córki w wieku 26 i 19 lat. W zeszłym tygodniu okazało sie że młodsza z nich jest w 7 msc ciąży i nikt, nawet ona, o tym nie wiedział. Jak to możliwe? *dziewczyna do grubych nie nalezy. Jest dobrze zbudowana a do lipca trenowała grę w hokeja. Przerwała ponieważ skończyła 19 lat i nie mogłaby brac udziału w rozgrywkach do lat 18. Dodatkowe kilogramy przypisała właśnie braku aktywności fizycznej * do wrzesnia zamiast miesiaczki miala plamienia co przypisywala długoletnim zaburzeniom hormonalnym * cierpi też z powodu przewlekłej choroby jelit (chyba Leśniowskiego-Crohna ale nie jestem pewna) i myliła ruchy dziecka z intensywnymi r*****i jelit * brzuch ma maly, jakby wzdety, ale to jest chyba typowe dla kobiet w tej rodzinie bo w czasie 3 lat mojej pracy urodziła sie 4 dzieci i za kazdym razem kobiety wygladaly jakby zjadly za duzo na kolacje :P Jestem w szoku poniewaz zawsze sądziłam że takie rzeczy są tylko w telewizji z tutaj prosze mam przykład z wlasnego podworka. Dodam jeszcze ze na początku października starsza siostra urodziła drugie dziecko wiec niedlugo bedzie gwarno w domu :D

Gość gość
mnie tylko zawsze dziwilo jak mozna nie poczuc ruchow dziecka;)