Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja juz rodze prosze o odp

Polecane posty

Gość gość

jestem w 34 tyg i od rana caly czas boli mnie podbrzusze jest to bol ktory nie przechodzi , czy to jakies skurcze przepowiadajace?

Gość cztery z plusem
Przepowiadajace sa bezbolesne. Jeśli cie boli i brzuch twardnieje to Izba Przyjęć cię czeka i badanie czy nie robi się rozwarcie. Ewentualnie dzwoń do swojego lekarza jeśli masz taką możliwość i się umawiaj szybko na wizytę.

Gość gość
Najlepiej do lekarza lub szpitala, ale jeśli chodzi o sam poród to skurcze powinny być mocne, regularne i przechodzić na parę minut. Spróbuj wziąć 2 nospy i poleżeć i może przejdzie

Gość gość
przepowiadajace są bolesne jak i bezbolesne! ciągły skurcz swiadczy o tym że jest przepowiadający regularne skurcze swiadczą o porodzie ( czyli ustepujace na jakis czas)

Gość gość
to jest taki bol ze sama niewiem czy bola mnie jelita od zaparc bo czasem tez mnie tak bolalo przy zaparciach

Gość cztery z plusem
E tam. U mnie wlasnie przepowiadające sa niebolesne tylko brzuch twardnieje na chwile i puszcza ale to nie boli jest tylko nieprzyjemne. Natomiast jak się poród zaczął to nie miałam wcale regularnych skurczy tylko jeden wielki skurcz- ból który się skończył jak dziecko wylazło więc to wszystko indywidualna sprawa i można sobie gdybać. Boli to lekarz musi sprawdzić. Takie moje zdanie.