Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie kurtki

Polecane posty

Gość gość

czy zakładacie już zimówki? ja dzieciom (8lat i 3lata) zakładam takie przejściowe jeszcze ale u mnie w mieście dużo dzieci biega już w zimówkach,widzę że czerwone i popocone,czapy grube....u mnie jeszcze po jesiennemu,temp.10 na plusie wiec uważam że za wcześnie na zimówkę

Gość gość
up

Gość cztery z plusem
Poszli dziś jeszcze w ortalionach na cienkim polarku- takich jesiennych ale nie calkiem wiatrówkach tylko cieplejszych. Rano jest bardzo zimno, ale znów później sie robi cieplo więc wolę im do szafki wsadzić dodatkową bluze zeby zalozyli jakby im bylo zimno na spacerze niż ubierać zbyt ciepło i się spocą a potem będzie chyrlanie :-/

Gość gość
ja nie zakładam ,zakładam 3 latkowi cienką na polarze abo gumową tchibo a starszy 10 lat mam taką nieprzemakalną na polarze nie za gruba ,moje dzieci zimówki mają od 0 st-do -15 takie oznaczenie ,niby jest cienka a ciepła bardzo ,wiem bo mam taką samą ,więc jeszcze nie czas ,ale dzieci w czapkach z misiem widziałam dzisiaj ,chyba trochę za wcześnie na takie grube czapy

Gość gość
dzieci w kurtkach zimowych, grubych czapkach i szalikach to ja juz nieraz widzialam z miesiac temu, jak moj dwuletni syn w polarze chodzil. Jak jest tak ponizej 10, to syn chodzi w takiej kurtce przejsciowej-tulow 'puchowy', rekawy nieocieplone i czapka bawelniana. Chociaz to wszystko zalezy tez np od wiatru-dzisiaj niby 10stopni, a gdybym musiala wyjsc, to w zimowych kurtkach, bo wieje tak, ze glowe urywa