Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile moge schudnac w 2 3 tygodnie jedzac tylko obiad

Polecane posty

Gość gość

Ważę 53 kg przy wzroście 165 cm, wiem, że nie jest to nadwaga, ale widocznie mam bardzo lekkie kości, bo na brzuchu i udach mam trochę tłuszczu. Ile mogę schudnąć w 2-3 tygodnie jedząc tylko normalny obiad, nie jakiś dietetyczny. Do tego z rana tak od 200 do 500 superbrzuszków, w zależności od chęci i ćwicząc na stepperze z pół godziny lub biegając z 2-3 km?

Gość gość
Głodzenie się powoduje tylko że nie... schudniesz. Należy jeść regularnie pięć posiłków, ale mniejszych. Darować sobie słodycze, tłuste potrawy, a jeść dużo warzyw, a z mięs drobiu i ryb. I ruchu, dużo ruchu, biegaj, pływaj, jeździj na rowerze. Brzuszki to są dobre na mięśnie brzucha.

Gość gość
oczywiście, że schudniesz, ale szybko przybędzie Ci po tym 4-5kg, będzie efekt jojo. Nie chodzi tu o ilość jaką chcesz stracić, lecz o to co chcesz iść, trzeba jeść 5 posiłków dziennie, około co 3-4h, nie katuj się jednym posiłkiem dziennie, a wybierz lżejsze jedzenie, ale częściej i oczywiście mniejsze porcje. Jeden posiłek dziennie - nie jest to odpowiedzialna opcja. Ostatni posiłek zjedz 2-3h przed snem, nie za ciężki. Postaw na zdrową żywność, a na pewno 3-5kg schudniesz w ciągu tygodnia + lekkie ćwiczenia. Pozdrawiam i 3mam kciuki.

Gość yussaaa
Właśnie, brzuszki są na mięśnie, a brzuszki a superbrzuszki to różnica :P Poza tym na głodówce też można schudnąć, a po 2 - 3 tyg żołądek będzie skurczony i nie da się zjeść tyle ile przed dietą, więc nawet jeśli rzucisz się na jedzienie, to zjesz niewiele wiecej niż ten obiad i nie będzie jojo. Zresztą głodówka, a jeden porządny posiłek dziennie to różnica, więc najpierw pomyśl zanim się wypowiesz ;p

Gość yussaaa
Jak może jej się jedzienie odkładać czy magazynować, skoro organizm normalnie funkcjonuje, pomyślcie zanim cos napiszecie :p

Gość żelek in fire
nie masz lekkich kości. kości nie mają tu nic do rzeczy. | zwyczajnie jesteś niewysportowana i masz sflaczałe mięśnie. po prostu weź się za siebie i zacznij intensywnie ćwiczyć. ale rozczaruję cię - w 3 tygodnie raczej nie zobaczysz efektów. za to po 2-3 miesiącach codziennych ćwiczeń to już na pewno będzie różnica.

Gość gość
I nie rób tylu brzuszków, najlepiej w ogole ich nie rób. Brzuszki bardzo szkodzą na kręgosłup. Więc lepiej ich nie robić. Bo bólu kręgosłupa nikomu nie życzę, nawet wrogowi.