Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscgosc

spirala nova t

Polecane posty

Gość goscgosc

mam male pytanie do dziewczyn ktore maja ta spirale. swoja mam od wrzesnia zeszlego roku, przy niej nigdy moj okres nie byl bardziej bolesny, obfity badz dluzszy, a ostatnio wrecz skapy i wydluzaja sie przerwy miedzy okresem, tak jakby zanikal. juz kilka razy myslalam ze spirala zawiodla i robilam testy, teraz rowniez bo znowu opoznienie tydzien, ale negatyw i zaczyna sie plamienie, czy ktoras miala podobnie?

Gość goscgosc
widze ze nikt sie nie wypowiedzial, okresu brak test...chyba pozytywny, bardzo blady, jutro zrobie drugi, tylko pytanie jakim cudem przy spirali i do tego z prezerwatywa?????

Gość goscgosc
prosze o podpowiedz, czy jezeli jest ciaza, to co dalej? i drugi problem, mam zapalenie krtani i dostalam rano antybiotyk penicilin czy jakos, nie wiem czy brac, do przychodni nie moge sie dodzownic

Gość gość
W czasie porodu spirala wyjdzie

Gość gość
hej, spirale mam od 3 lat, a od trzech miesięcy mam tak jak to opisujesz... coraz dłuższe odstępy między cyklami... muszę chyba iść do lekarza bo bardzo mnie to niepokoi, liczę również że któraś bardziej doświadczona kafeterianka coś pomoże i napisze jak było w jej przypadku.

Gość gość
????????????????????????????????

Gość gość
Okres ci zaniknie.Będziesz miała wygodę

Gość goscgosc
dziekuje za wypowiedzi, jest to spirala bez hormonow wiec jak moze okres zaniknac? swa pozostale testy wyszly neg a dzis przyszedl okres co prawda skapay jak kilka ostatnich ale jest...