Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lambretta

Brak znajomych po przeprowadzce do Bielska Białej

Polecane posty

Gość lambretta

Witajcie, tak jak w temacie-miesiąc temu przeprowadzilismy sie z narzeczonym z Wrocławia do BB. Jestem na etapie poszukiwania pracy, ale podczas gdy narzeczony pracuje, siedzę sama w domu i bardzo brakuje mi znajomych, koleżanek, nie mam do kogo ust otworzyć. Czytanie, zwiedzanie i inne rzeczy już przerabiałam. Najbardziej brakuje bratniej duszy do pogadania jak to kobieta z kobietą. Mam 29 lat. Jak Wy sobie radzicie/ radziliście w podobnej sytuacji? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Gość lambretta
up

Gość lambretta
nikogo nie ma? :(

Gość gość
ja bym się na Twoim miejscu zapisała się na jakiś kurs np angielskiego ,albo aerobic, tam już możesz poznać nowych ludzi

Gość Bielszczanin2
U nas z tym trochę lipa, jest wiele miejsc w których można pogadać ze znajomymi, ale mało takich gdzie można kogoś poznać

Gość gość
a tam gadanie, wszędzie można kogoś ponać. a nie wierzę żeby nie było żadnych kursów itd

Gość Lambretta
własnie taki mam zamiar zeby sie zapisac na jakas zumbę czy cóś :) Bielszczanin, no to mnie zmartwiłeś-naprawdę tak trudno kogoś zapoznać? We wrocławiu nie było z tym problemu, ale to większe miasto itp. Chlip, chlip-może ktoś jeszcze się odezwie?

Gość Babka z piasku
Ja jestem z Bielska :) W którym rejonie/ osiedlu mieszkasz?

Gość gość
kazdy tak ma w nowym miejscu

Gość lambretta
Babka z piasku-mieszkam na Złotych łanach :) A Ty?

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiiii
ham ja też jestem z bielska, i tez ze Złotych :) Odśwież jutro temat bo teraz juz lece do domu

Gość lambretta
super, że ktoś jest! w me serce wstąpiła nadzieja :)

Gość BlueMarinaa
Hej, ja wprawdzie aktualnie mieszkam w Katowicach, ale w Bielsku bywam ciągle i też szukam tam znajomych. Napisz yoko_art@gazeta.pl :)

Gość lambretta
Blue Marinaa-napisalam :) Wiecie co, we wrocku funkcjonuje taka strona jak akcja spontan( obecnie akcja reaktywacja)-genialna sprawa. Mozna tam wrzucac spotkania, np. wyjscie do klubu, na karaoke, na rower, do kina, na łyżwy jakis sport itp, w lecie pikniki. Aktualnie blisko 100 osob tam dziala. I co najlepsze-nie jest to portal randkowy, tylko po prostu spedzanie razem fajnie czasu. Swoją drogą na spontanie jest juz kilka małzenstw idwoje dzieci spontanowych:) ja z moim facetem tez sie tam poznalismuy na karaoke i jestesmy juz 2,5 roku razem. szukalam czegos podobnego w Bielsku, ale cos ludzie niezbyt są spontaniczni :) widać to np. po organizowanych spotkaniach na niektorych stronach-wszyscy sa chetni, ale jak juz zapodany jest konkret-miejsce i data -to cisza:( ufff, ale sie rozpisalam :) tak czy inaczej-mam nadzieje, ze będzie dobrze ;)

Gość lambretta
jak jest jeszcze jakas kobitka z BB, ktora szuka kolezanki, moze kiedys przyjaciolki, niechaj pisze! :)

Gość lambretta
jest jeszcze ktoś z BB? Odezwijcie się :)

Gość lambretta
up up!!!

Gość lambretta
hej, ktoś może jednak nadal szuka znajomych w Bielsku?

Gość Majeczkaa30
Chętnie też poznam,też ledwo nabyłam mieszkanko w Bielsku.Jestem w podobnym wieku...

Gość gość
ciekawe, bo mysmy sie z dziewczyna a teraz zona przeprowadzili tez z wroclawia pare lat temu :) i tez nie mamy tu za duzo znajomych zostaw meila, napisze :)

Gość gość
w bielsku tez jest karaoke, w klimacie zdaje sie :) zostaw meila, napiszemy :) wroclaw znam od urodzenia, mam tam nawet mieszkanie jeszcze a na stale mieszkamy juz w bielsku mieszkamy tu 6 lat, z praca tu nie ma zadnego problemu mam 34 lata

Gość z Bielska
szpicluj niuchaj wścibiaj nochala, może w końcu coś zarobisz a może niestety nic :D

Gość Lambretta
a to cieszę się bardzo, że po miesiącu ktoś napisał :) oto mój mail lambretta7@poczta.onet.pl Piszcie, piszcie, bardzo chętnie zapoznamy z moim narzeczonym jakichś ludzików w BB :) Pozdrawiam Asia

Gość Majeczkaa30
Hejka Asia napisałam do Ciebie...pozdrawiam Majka

Gość Lambretta
jest ktos nadal chetny na znajomosc?

Gość Linka30
ja, ja :) szukam - mieszkam w Kato i BB - bywam na weekendy i poszukiwani znajomi, może uda się ożywić wątek ?? :)

Gość Ellllllla
Hej :) Mam 29 lat. Do Bielska przeprowadziłam się w styczniu z Krakowa. Bardzo polubiłam to miasto, ale niewiele osób tu znam. Lambretta napisałam maila. Majeczka ja właśnie szukam jakiegoś mieszkania do kupna. Może podzieliłabyś się zdobytym doświadczeniem i kilkoma trafnymi radami? :)

Gość aghaa
Hej, Mam na imię Agnieszka i mam 28 lat , też poszukuje jakiejś bratniej duszy z Bielska,nie znam tu nikogo i brakuje mi znajomych, jeśli jest ktoś chętny na nowe znajomości to podam moje gg 5681177 :)