Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znoszę ludzi którzy tu przychodzą leczyć swoje frustracje albo karmić EGO

Polecane posty

Gość gość

Wpadam na to forum od lat i ku mojemu rozczarowaniu, nic się nie zmienia, a jeśli już to na gorsze. A przede wszystkim brak kultury rozmowy i typowo polskie czerpanie satysfakcji z cudzych problemów. Nie ma to jak zmieszać z błotem, zwyzywać, często bez znajomości tematu, bo po co sobie zawracać głowę czytaniem cudzych komentarzy. A jak widzę tematy o kupach, naciąganiu słoików na mosznę i tym podobnych, to zastanawiam się co autor robi poza murami zakładu zamkniętego. Zgroza, nie można już założyć wątku nie wystawiając się na obelżywe słowa i nietaktowne docinki, które jak balsam goją wszelkie rany na malutkim, zdeptanym ego sfrustrowanego Polaka. Ludzi o WŁASNYCH poglądach, wysokiej kulturze osobistej i rozwiniętej świadomości można tu znaleźć może garstkę. To prawdopodobnie mój ostatni temat na Kafeterii. Szkoda czasu na to, co niereformowalne.

Gość Schoppe
ciesz sie ze tu... kompa mozesz zawsze wylaczyc :D

Gość głodne ego
mamusiu, zrobisz mi kolację?

Gość gość
Myślę, że niestety ale to forum jako społeczność jest odzwierciedleniem tego, co się dzieje na większą skalę w społeczeństwie polskim. A ludzie koniec końców zwalą winę na partię rządzącą i już spokój sumienia na kolejne parę lat.

Gość gość
Zgadzam się z autorem. Ale nie tylko na tym forum. Faktycznie, jest tu garsteczka inteligentnych ludzi ale większość pisze takie brednie że nie wiem skąd się to bierze.

Gość gość
Mam Duże EGO autorko, possiesz mi je?