Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najwieksza glupota to robienie prezentacji na studiach przez studentow

Polecane posty

Gość gość

Jaki to ma sens, ze student zrobi prezentacje, przeczyta ja na zajeciach i ani on pewnie nic z tego nie rozumie ani tym bardziej inni studenci ;/ Chyba po to jest prowadzacy zeby wytlumaczyl dany temat... To rownie dobrze mozna w ogole nie chodzic na cwiczenia i uczyc sie samemu w domu

Gość parkowanie w kopercie
ciekawe... :P, :p, :P

Gość gość
prezentacje sa po to, by reszta studentow i prowadzacy mogli sobie pospac :D nikt tego nie slucha rownie dobrze kazdy moze zrobic swoja prezentacje, wyslac ja reszcie osob w grupie - w ten sposob chociaz kazdy bedzie mial pojecie o czym taka prezentacja jest

Gość gość
No wlasnie o to chodzi, po co marnowac czas siedzac i udajac, ze sie slucha jak mozna by bylo posiedziec wtedy w domu i porobic cos innego ;/ I przyjsc tylko na egzamin ;/

Gość gość
Szczegolnie chodzi o jakies trudne przedmioty, bo z tzw. "zalepiaczy dziur" mozna sobie takie p*****lki robic

Gość gość
a mnie wlasnie wkurza, ze na takich zapchaj dziurach sa takie prezentacje (na tych trudniejszych na szczescie nie ma czegos takiego), bo czlowiek tylko marnuje na to czas, a moglby sie pouczyc czegos ciekawszego, bardziej przydatnego, a potem sie okazuje, ze najwiecej czasu trzeba poswiecic na jakies prezentacje, ktore i tak wszyscy maja gdzies, ale trzeba to zrobic i przedstawic, bo zaliczenia nie bedzie :o

Gość gość
ostatnio wykladowca nam mowil co bedziemy robic na seminariach i zaczął od nie bedzie prezentacji bo to głupie :D ale niestety to jeden z nielicznych.

Gość gość
Ja to mogę od biedy zrobić prezentację jeśli jest ciekawy temat ale prawdą jest, że większość podczas prezentacji albo przysypia albo się czegoś akurat uczy. A najlepsze jest to jak asystent sam nie da swojej prezentacji zasłaniając się prawami autorskimi itp ale od nas wymaga żeby zostawić kopię swojej.