Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropekkropka

Co z tymi ludzmi jest praca a pracowac nie ma komu

Polecane posty

Gość kropekkropka

Witam, prowadzę małą firmę. Dziś zaoferowałem koledze pracę. Po 4-5 godzin dziennie od poniedziałku do piatku, na umowę o pracę na 1/2 etatu. Praca na moim laptopie w domu. za 1000zł.Żadne projektowanie stron, bardziej przepisywanie z excella do worda. Niby nie ma pracy ale kręcił nosem.....

Gość gość
lol 1000 zł i dziwisz się, że nie był chętny :/ wstyd jest proponowac taką stawkę

Gość gość
4-5 godzin dziennie za 1000zl??? to malo? ja mam na caly etet niewiele wiecej :-S

Gość gość
i to jeszcze praca w domu

Gość gość
Ja bym wzięła od razu :)

Gość kropekkropka
ale jak się wyrobi w 2-3 to jego, czasami jest pracy na 2 h a czasami na 5.....ale narzekać każdy umie że kasy nie ma.Przykro mi się zrobiło bo wiem że nawet ubezpieczenia nie ma

Gość kropekkropka
a i co ważne, mieszkamy w miejscowości ok 250 000 mieszkańców, żadna Warszawa....

Gość gość
Jak za pół etatu to przyzwoicie. Niektórzy mają tyle za cały

Gość gość
lepiej leciec do opieki społecznej, taka prawda, kasa leci a delikwent nic nie robi

Gość onyś
1000zł to dużo za 4h? przecież to tylko jakieś 10zł na h

Gość gość
ja bym chciala taka pracę. Może on ma rodzinę i dzieci i dla niego 1000zl to za malo.

Gość gość
dla mnie fajna opcja. ale moze on szuka calego etatu

Gość gość
Prowo 🖐️

Gość kropekkropka
ale jak się nie ma co się lubi.......a jeść trzeba.....a jego utrzymuje narzeczona.....Kurczę dałbym mu więcej ale sam ZUS na pełen etat... nie stać mnie. Polska nie wspiera małych przedsiębiorstw. Nparwdę za 4h 1000 na umowę to tak źle? To mała miejscowość

Gość gość
ja jestem chetna na taka prace. 4-5 h za 1000zł i to praca w domu.

Gość kropekkropka
nie prowo, życie, mały przedsiębiorca...:( chciał idiota pomóc..wyszło jak zwykle. Chyba wezmę kogoś z urzędu pracy, dowalę mu obowiązków i dam mu najniższą krajową za 8h

1000 zł na pół etatu legalnie, z ubezp. na umowe jest ok to jest 2 tys na etat, całkiem dobra płaca ale oczywiści echłopu nie opłaca się z łózka wstawać, to nie honor a ta jego narzeczona to jakaś fujara, takiego lenia utrzymywać? zgroza /

kropekkropka Witam, prowadzę małą firmę. Dziś zaoferowałem koledze pracę. Po 4-5 godzin dziennie od poniedziałku do piatku, na umowę o pracę na 1/2 etatu. Praca na moim laptopie w domu. za 1000zł.Żadne projektowanie stron, bardziej przepisywanie z excella do worda. Niby nie ma pracy ale kręcił nosem..... - A co on zrobi z 1000 zł? Będzie jadł szczaw i mirabelki? Myślę, że on by wolał pracować na cały etat po 8 godzin, albo nawet i 12, ale za pieniądze zapewniające minimum socjalne, czyli powyżej progu ubóstwa. Próg ubóstwa w Polsce wynosi obecnie 1750 zł netto.

Gość kropekkropka
oferuję swojego laptopa, internet i jak trzeba telefon firmowy...plus paliwo na mój koszt jak trzeba będzie do firmy podjechać, ktoś chętny?

Gość kropekkropka
Vbambino,, a lepiej żerować na narzeczonej? w ciągu dnia może podjąć inną pracę, o czym informowałem, u mnie tylko dorywczo

Gość kropekkropka
vbambino w naszej miejscowości oferują całe 1180 za 8 godzin pracy.... ale ktoś kumaty drugie tyle chwyci nawet za rozkładanie towaru

Gość gość
Spoko, ja biorę. Jako dodatkowy etat :D

Gość jagodowapanienkazgdańska
ja bym wzięła nawet ze względu na ubezpieczenie i to że 2 dzieci mam ana przedszkole mnie nie stać

Gość gość
gość 4-5 godzin dziennie za 1000zl??? to malo? ja mam na caly etet niewiele wiecej :- x x x to wez sobie autorko jeszce te pol etatu i bedzies miala wiecej jak dwa patole:)

Gość gość
I mówię serio, podaj maila :D tyle że nocami będę robić, bo tak to pracuję. Mam jeszcze wolny co 2 weekend i na grafice też się znam :P może być umowa zlecenie. A jak będę miała etat (bo na razie robię na czarno) to może być o dzieło :P

Gość jajasiewypowiem
praca w domu? 4-5 godzin ja od razu bym wzięła, mieszkam w Bydgoszczy i pracy szukam od 4 miesięcy... oferują tylko na czarno

Gość kropekkropka
potrzebuję nachetniej od rana, 8-11, i ewentualnie dogadanie na telefon, ale jest czasmi potrzeba 5h

Gość kropekkropka
gwarantuję umowę o pracę ....eh tracę wiarę w ludzi....1000zł mało..mimo że dorzuciłam kasę na dojazdy... nie.. bo mało...

sama bym wzięła tą robotę, 4 godz. dziennie spokojnie moge sobie dorobić tysiaka, na zlecenie nawet, bo mam etat jeśli Lublin, to chętnie :) /

Gość gość
Od 8 do 11 nie ma szans, codziennie pracuję. Tylko w domu. Jak przepisywanie z Excela nie rozumiem czemu nie dajesz jako pracę zdalną? 1000zł to bardzo mało. Na pół etatu też nie za wiele, ale od biedy, jak się nie ma pracy, może być. Jakby to była praca zdalna w dowolnych godzinach, chętnie bym wzięła :P