Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita17

ciaza w mlodym wieku

Polecane posty

Gość anita17

Witajcie! Sama nie wiem już co robić! - mam 17 lat - spóźniał mi się okres, zatem poszłam po test ciążowy - wyszedł pozytywny!!! - co ja mam teraz zrobić?! - jeszcze nikomu o tym nie mówiłam :(

Gość gość
urodzić urodzić i oddac do adopcji usunąć wybor nalezy do ciebie 🖐️

Gość gość
Teraz pytasz co robić? Dziwne, trzeba było o tym myśleć wcześniej i nie dopuścić do takiej sytuacji. Teraz nic nie da płacz nad rozlanym mlekiem, trzeba wziąć odpowiedzialność za swoje wysoki. Witamy w dorosłym świecie

Gość anita17
Nie usunę bo nie mam na to pieniędzy, adopcja jedynie wchodzi w grę - ale jak ja skończę szkołę, hmm? z wielkim bębnem?

Gość gość
a ty wiatropylna jestes ? tatus chyba dziecka istnieje ;/ wiec na spole kase ...

Gość anita17
Jak jesteś taki/a mądry/a to go znajdź! - szukaj wiatru w polu...

Gość anita17
Ale to nie był g***t, to miało być tylko jedno sponsorowane spotkanie. k***a jak zawsze wpadam w kłopoty :(

Gość anita17
Zabezpieczałam się gumkami! - Staszek, no dobra może nie sprawdzą czy g***t, ale zaczną śledztwo itd. Wszyscy się dowiedzą :(

Eeee jakim cudem jesteś w ciąży skoro użyłaś prezerwatywy. To jakaś ściema ten temat.

Gość anita17
obsunęła się, no, ale myślałam, że nic nie będzie

Gość anita17
obsunęła się przed końcem i skończył nie tam gdzie trzeba

Boże. Czyli z antykoncepcji nici. Myślałaś że plemniki same z siebie znikną. Trzeba było wziąć tabletkę po.

Gość anita17
Nie wiedziałam o tej tabletce! - trudno, trzeba wypić to "piwo". Tylko co ja powiem rodzicom? - "sory, wasza córka to tępa k***a" ?? :(

Gość gość
omg, Autorko faktycznie problem. Chyba musiałaś mieć jakiś adres, telefon do tego swojego sponsora skoro się z Nim spotkałaś? więc w czym problem ? Poproś o spotkanie i powiedz mu. A i spokojnie , wiele było takich co i z " bębnem" skończyło szkoły i wychowały dziecko.

Gość anita17
Mam numer, ale boję się zadzwonić. Co mam mu powiedzieć? - on ma żonę, trójke dzieci i jeszcze kolejne w drodze...

Gość gość
Dasz rade. Ja tez urodzilam w wieku 17 lat i tez balam sie reakcji rodzicow.

Gość anita17
ale nie wyrzucili Cię z domu? :(

Gość gość
Jak co masz mu powiedzieć, na pewno nie mów od razu przez telefon , że jesteś w ciąży... Po prostu powiedz, że chcesz się z Nim spotkać , powiedz, że się stęskniłaś... inaczej myślę, że Cię oleje, a tak to może się zgodzi na spotkanie. Na spotkaniu powiedz mu wprost , że jesteś w ciąży i zostanie TATUSIEM - z pewnością bardzo się ucieszy. :)

Gość gość
17 lat nie jest tak strasznie tyle ze czeka cie duza odpowiedzialnosc za druga istote

Gość gość
Nie nie wyrzucili,potem mieszkalam u chlopaka ale byl nie odpowiedzialny i zwiazek sie rozpadl. Zamieszkalam u siebie z dzieckiem z ojcem alkocholikiem i nie bylo latwo. Teraz mam 23 lata normalnego chlopaka 5 letniego syna i roczna corke. wszystko sie ulozylo. Fakt szkoly nie ukonczylam i teraz tego zaluje. Ale dziecka nigdy

Gość anita17
Jestem załamana! Mój Ojciec to też straszny alkoholik, w domu bieda, aż piszczy. Pomaga nam babcia, abym cokolwiek miała muszę kombinować. Wpadłam na pomysł sponsoringu i od razu zaliczyłam wpadkę. Jak ja mam sprowadzić tutaj kolejną istotę? hmm?

Gość gość
jak się puszczasz to musisz brat taki wariant a teraz nie rycz cipo tylko ponieś konsekwencje swoich czynów skoro byłaś taka dorosła na seks

Gość gość
no lekko nie masz. Ja tez w nikim nie mialam wsparcia. Matka tez pomoc mi nie mogla,a ze nie mialam gdzie isc poszlam do ojca. a babcia by ci nie pomogla?

Gość anita17
babcia za seks przedmałżeński urwie mi głowe!

Gość gość
To nie wiem. Moze z mama porozmawiaj,powiedz jej? i przedewszystkim powiedz to ojcu dziecka bo on bez winy tez nie jest