Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DUŻE USTA

Polecane posty

Gość gość

jak są przez was Panowie odbierane, interpretowane posiadaczki dużych, pełnych ust

Gość gość
czy ktoś się wypowie, ostatnio ktoś ze mnie zakpił z ich powodu

Gość rozwódkaaaa
poka fote duże są ładne, co nie znaczy im większe tym ładniejsze. może przeinwestowałaś silicon?

Gość gość
Fotka :)

Co to znaczy duże usta? Pełne, czy szerokie? a może napuchnięte? Najpiękniejsze usta mają Wietnamki. Nie te staruchy z bazaru, ale młode, atrakcyjne dziewczyny. Ich usta są nieduże, ale bardzo pełne i w kształcie serduszka, z wcięciem w górnej wardze. Natomiast rybie usta bez wcięcia (takie sztucznie powiększane bez umiaru) są obrzydliwe. Wąskie i szerokie usta tez nie są ładne. Anna Przybylska ma ładne usta

Gość gość
pełne i dosyć szerokie, kształtem podobne do ust scarlett johansson

images9.fotosik.pl/3529/9562f60a65d2b7bb.jpg rossnet.pl/GalleryImages/Photo/201109270504/thumb31_8212047.jpg cdn.glamcheck.com/fashion/files/2010/12/Kim-Kardashian-pouty-lips.jpg a to są totalnie spiertolone rybie usta: p2.kciuk.pl/p2.kciuk.pl/c23d4fb1e7c1e73532a0769873a4c900.jpg

Gość gość
duże usta , można się spodziewać, że i piczka będzie pulchniutka i gorąca, oczywiście duża

i.pinger.pl/pgr8/1e33b1d10029647650db74bc/1342101633153.jpg Te usteczka kojarzą mi się z wilgotną vaginą i seksem :) ulubionykolor.pl/images/normal/28122012/fa32f458aa033a03949e2c21628122012132559.jpg

Gość rozwódkaaaa
"ale ostatnio ktoś powiedział, że byłyby dobre do wiadomego celu (przypadkiem to usłyszałam) nie było to miłe" i wszystko wiadomo! Usta są spoko, tylko za bardzo interesuje Cie opinia meneli.

Gość gość
scarlett johansson tylko nie toooo plisss twarzyczka w ksztalcie serca z ustami jak opony od stara

Gość gość
Nie martw się,tez mam duże i też często słyszę(za plecami)-"ta to ma usta do laski"Mam to gdzieś,bo na jednego idiotę przypada dziewięciu którzy mówią że mam piękne usta.Z własnego doświadczenia wiem że duże usta w tzw kobiecych zawodach są atutem.

Gość gość
jak ginter verheugen ?

Gość Vbambixxxxxxxxxxxxxx
gość Nie martw się,tez mam duże i też często słyszę(za plecami)-"ta to ma usta do laski"Mam to gdzieś,bo na jednego idiotę przypada dziewięciu którzy mówią że mam piękne usta - Tych 9-u jest inteligentnych, bo ci mówi, że masz piękne usta, a myśli "piękne do laski" :D polki to skończone idiotki :D🖐️