Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia_fikmik

Jaka wódka na wesele

Polecane posty

Gość sylwia_fikmik

Jaką wódkę najlepiej kupić? A może oprócz wódki lepiej też inny alkohol?? no i jesli ślub mamy na sierpień 2014 to kiedy kupować najlepiej??

Gość gość
:-) na melinie dobry spyrol mają i tani. Flaszka 4zl kosztuje ,przypalanke zrobicie i nikt niepoczuje ,powaga.

Kumpel miał na weselu Finlandię. Była dobra i nie śmierdziała jaki inne tańsze alkohole. Cenowo niewiele się różni od Sobiewskiej cz Bols gdzieś 3 zł Dobrze było by kupić alkohol w tym roku bo od Nowego Roku alkohol 15% do góry idzie.

Gość gość
u nas jest moda na czystą gorzką żołądkową,a inny alkohol to kilka rodzajów wina bylam na weselu miesiąc temu i na poprawinach było jeszcze piwko,jak mówili niektórzy....zbawienne po weselnym abrakadabra czachy,kupili 3 tygodnie wcześniej,ja na swoje kupiłam rok wcześniej.

Gość gość
Jestem zdecydowanie piwoszem i byłem raz zachwycony na weselu, bo organizatorzy pomyśleli też o innym alkoholu niż wódka. To było ze dwa lata temu w wakacje, na podwórku przed domem weselnym stała beczka z browarem i każdy chętnie się częstował. O ile dobrze pamiętam to była perła chmielowa. W kwesti wódki nie doradzę bo się nie znam.

Gość sylwia_fikmik
Myślę, że poza wódką pomyslimy też o jakimś winie, czy piwie. Racja, że nie tylko wódka ważna. A z tym że wódka drożeje to mnie zaskoczyliście...w takim razie trzeba JUŻ konkretnie myśleć o zakupach!!!!!!!

Gość mysza_987877
Najlepiej kupić w jakiejś fajnej butelce, może z grawerowaniem na zamówienie, Polanin ma takie :) Polecam bo i wódka dobra

Gość gość
po nowym roku zawsze drożeje akcyza więc rzeczy typu alkohol,papierosy idą z nowym rokiem w górę więc polecam kupić w tym roku i polecam,jeśli macie znajomego np właściciela sklepu czy kogoś kto może wam kupić zupełnie po cenach hurtowych to też skorzystajcie.

Gość gość
W Carrefourze ten Polanin jest w bardzo korzystnej cenie, przynajmniej teraz...tyle że tam kupisz taką jaką na sklepie, a na stronie Polanina można zamówić z własnym grawerowaniem i powyżej określonej liczy sztuk jeszcze jakiś gift się dostaje.

Gość gość
Najlepiej zrobić dobrą samogonę z 10 kg cukru jest 10 liter wódki

Gość gość
na wesele? Gorzka wódka....

Gość gość
Bimber z koksu , ogorek na zakaske i muzyka gra,albo bziki w kiosku "salicylki" dobry trunek dla nieroba na frasunek

Gość gość
U Starego Mordziatego masz co chcesz w najlepszej cenie i pomarańcze dla dzieci.

Gość gość
No raczej.

Gość gość
polecam putinoff z lidla

Gość franka_dzielucha
Tyle że na grawerowanie w Polanin -nie się czeka, ale jeśli ślub dopiero w 2014 to czasu masz trochę.

Gość sylwia_fikmik
Polanin ma fajna butelke, bardzo mi się podoba:) Chyba się na nią zdecyduje, tyle że nie wszystkie zamówimy z grawerowaniem, a tylko część, czeka się max trzy tyg (się dowiadywałam) więc spokojnie:)

Gość Anka_zuu
MY zamawialiśmy na początku stycznia na stronie polanina, po ok miesiącu do nas dotarła. Także trochę się czeka ale nie żeby jakoś super długo. A jak ślub w sierpniu to spokojnie

Z czystym sumieniem polecam Stock Prestige .Naprawdę nikt nie będzie na tą wódkę narzekać, mało kto pił, ale jak spróbował - bardzo chwalił

Gość gość
Ja polecam Sobieskiego. Kolega miał ją na weselu i naprawdę wódka o wysokiej jakości. Nikt nie miał po niej kaca i smakowo nie odbiegała od Finlandii czy Absoluta.

Gość olka333
żubrówka biała jets idealna na ślub, łądna butelka no i walory smakowe :)

Gość Amelia123
I po żubrówce nie ma się kaca ;) A przynajmniej ja nigdy nie miałam ;p