Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy nacjonaliści popierają faszyzm czyżby zapomnieli co Hitler robił

Polecane posty

Gość gość

z Polakami ? faszyzm, nazizm, jeden choooy Kiedys Hitler mordował ''Polactwo'', bylismy dla niego gównem, teraz ''Polacy'' gnebią innych i uwazają się za lepszych. Niczego cymbaly was historia nie nauczyla ? Widac nie, debilizm jest przekazywany przez rodziców. Hitler pozbyl sie nie tych co trzeba chyba ??!

Gość gość
bo chcą to samo zrobić z Polakami, co zrobił Hitler Niemcami

Gość gość
a gdzie Ty widzisz ten faszyzm to ja nie wiem :(

Gość gość
gość - pewnie jestes jednym z nich to nie widzisz

Gość gość
A Tobie GW powiedziała więc widzisz :D albo TVN

Gdybym był władcą to na publiczną egzekucję wystawiłbym polskich neonazistów, a jako katów specjalnie sprowadziłbym z Niemiec, niemieckich neonazistów. Jakby już z******i polaków, odesłałbym ich z powrotem bezpiecznie do Niemiec.

Gość gość
syn fubu - jak ja cie lubie :D

Gość gość
racja, jakby nasi nacjonalisci dostali wp*****l od niemieckich nacjonalistow, to by im moze milosc do Hitlera przeszla. Bo na logiczne ,myslenie i znajomosc historii przez tych burakow nie ma co liczyc.

Gość gość
ale nasi nacjonalisci dostawali i to bardzo mocny wp*****l od Hitlera, i jakos im nacjonalizm nie przechodzil -.-

Niech sobie każdy jest nacjonalistą na swoim terenie. Gdyby w Polsce był nacjonalizm przed wojną, to Polska nie sprzedawała by zbrojeń Niemcą. Mój pra-dziadek pracował w hucie i mojej babci, czyli swojej córce powiedział że wojna idzie, bo Niemcy w Ślońskich hutach dawają gigantyczne zamówienie. Mówiąc wprost to Niemiecką armię uzbrajali polscy żydzi, bo huty były w ich rękach, żydom było jedno, byle kasa się zgadzała a że Niemcy składali gigantyczne zamówienie, to huty szły na pełnej parze, ale wszystko szło do Niemiec, polska armia była gównem, właśnie dlatego że nie było w polsce nacjonalizmu, dzięki temu Hitler podbił polskę bezproblemowo, traktując ten kraj jedynie jako poligon wojenny a nie wojnę.