Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhiiiiiiiiiiiipppppp

nawet s u k a by tak nie postąpiła

Polecane posty

m.interia.pl/polska-lokalna/news,1963190,231 SKĄD takie baby się biorą? ????????????

Gość gość
Mi ostatnio sąsiad opowiadał o tym że znalazł samo 2-3 letnie dziecko.Leżalo zapłakane tuż obok r****iwej ulicy.Nie zauważył nigdzie matki więc zadzwonił na policję.Oni olali sprawę i powiedzieli że nie przyślą patrolu.Facet ponad godzinę wydzwaniał do różnych placówek i wszędzie go ignorowali! W akcie desperacji zadzwonił do... skarbówki.I tam znalazł się ktoś kto zajął się sprawą.okazało się że mamusia się naćpala, zaprowadziła smyka na plac zabaw i poszła w długą.Mały widocznie chciał szukać mamy i tak trafił w okolice wzmożonego ruchu ulicznego.Cud że nie doszło do tragedii...

Gość fefeef
Nie mogę uwierzyć że policja omówiła interwencji! Jestem w szoku.

Wg mnie za takie coś powinno się kastrować tępych rodziców, żeby więcej krzywdy nie robili swoim dzieciom.

Gość gość
Mnie też to zszokowało.Uważam że sąsiad mógł tą sprawę naglośnić.Tłumaczyli się że nie ma wolnego patrolu... Żenada.Ale najważniejsze że w końcu ktoś zareagował.

Gość gość
No ale z policją bywa różnie.Moja koleżanka jak miała około 12 lat pobiegła na komisariat bo pijany ojciec ją pobił i próbował udusić jej własnym łańcuszkiem. Była poobijana, na szyi czerwona pręga i opuchlizna a oni... kazali jej wracać do domu.