Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestępcy to tez ludzie

Polecane posty

Gość gość

Więżniom nalezy pomóc!Nie można potępiać tez takich Należy wyciągnąć do nich pomocną dłoń kto może.. Większość z nich posiada zdolność rozgraniczania dobra od zła i dla nich ten czas kary ,którą odbywają nie jest też czasem utraconym, to moment który uzdrawia ich umysły po którym bardzo chcą i tez stają się normalnymi ludzmi. W świetle zła co najwzniejsze dostrzegają Boga i to jest piekne

Gość gość
oprocz szwecji, norwegii i byc moze danii, w wiezieniach nie ma resocjalizacji, zatem taki czlowiek nie moze sie ani zmienic ani tym bardziej poprawic.

Gość tak to widzem
osoby które dopuszczają się największych zbrodni nie są ludźmi i przez swoje postępowanie zrzekają się swojego człowieczeństwa, prawa do bycia traktowanym jak człowiek. Osoba skazana na dożywocie nie powinna być resocjalizowana - bo po co marnować pieniądze i siły na kogoś kto do końca życia powinien spędzić ten czas w malutkiej celi w której jest tylko łóżko i kibel. Żadnych widzeń, żadnego tv gazet, żadnego kontaktu z rzeczywistością, dwa posiłki dziennie. I gdyby taka osoba była martwa za życia to to by było sprawiedliwe :)

Gość gość
jesli ma w sobie skrawek człowieczenstwa to zdecydowanie się poprawi.Oglądałąm dzisiaj program na temat wieżniów ich wypowiedzi, jestem pozytywnie zaskoczona ich przemysleniami ,potrafią sie przyznac do zła i jednocześnie wyciągają z tego wnioski , takie wnioski dla których warto sie poprawić, warto żyć , fajne w tym wszsytkim jest to że własnie odnależli Boga do którego potrafią sie modlić zyskując siłę

Gość gość
kiedys, kiedy byal we mnei zlosc na totalnie skonczonych potworow, jak pedofie, mordercy itp tez bylam za tym by ich zamykac i robic najgorsze rzeczy, zeby kazdego dnia wiedzieli lub sie w koncu dowiedzieli jak to jest cierpiec (jak cierpialy ich ofiary, jak cierpia rodzice tych ofiar). ale teraz jestem za tym by zwyczajnie kula w leb dla takich potworo i koniec piesni. nie ma co tracic kasy na takie smieci, i bac sie by przy okazji jakiejs amnestii przy zmianie urzedu jakiegos bubka z potrojnego dozywocia wyszlo 25 lat a potem mozlowisc wyjscia po 15 :O

Więzień nawrócony i czyniący dobry, więzień żałujący swoich czynów to jest już kwiląca d****a a nie kryminalista. Poza tym autorze nie trzeba być dobrym aby dostrzegać siłę wyższą. Cytując Karla Panzram'a jednego z najinteligentniejszych udokumentowanych kryminalistów "W ciągu życia zabiłem 21 istot ludzkich. Dopuściłem się tysięcy włamań, rozbojów, kradzieży, podpaleń i, co nie mniej ważne, analnego g****u na ponad tysiącu istot ludzkich płci męskiej. Żadnego z tych czynów w najmniejszym stopniu nie żałuję." :D

Gość gość
oczywiście nie wszsytkich do jednego wora wiadomo, ale większość z nich jak napisałąm wyżej nie chcę czynic zła , tego co była za nimi .....

Gość tak to widzem
więzień który ma do odsiadki 5,10 Lat i się poprawi to fajnie, ale taki skazany na dożywocie, to nie ma znaczenia czy się poprawi i czy będzie żałował bo nigdy nie powinien opuścić więzienia.

Gość gość
swieta sie odezwala, ciekawe czy z taka zarliwoscia bys przyjela takiego 'zresojalizowanego' przestepce, pedofila albo morderce czy chocby zlodzieja w swoim sasiedztwie :) czy ismiechalabys sie i kiwala mu na dzien dobry codziennie rano? zapraszala na swieta i prosila by podrzucil ci dzieci do domu z przedszkola bo dzis akurat nie mozesz?

Gość gość
zejdz na ziemie synu!

Gość gość
Swięta? :D haha nie święta nie wnikam w to czy bym chciała( w swoim czasei mieszkałam w jedym domu z przestepcą kulturalnym złodziejem ::)) piszę j. w że wsród nich są dobrzy i to im nalezy sie pomocna dłoń koniec kropka

Gość gość
W wiezieniu siedzą ci którzy nie mieli na tyle szczęscia..bo ich złapano. Macie pewność ze nie mieszkacie vis a vis akurat z moredrcą czy g****icielem ,a daje głowe że w kazdym blokowisku mieszka pedofi i to pewnie nie jeden

Gość gość
zalezy jakie to przestepstwa popelnili bo niekiedy ludzie to nie ludzie , to potwory

Gość gość
inaczej podchodzisz do goscia, ktroego znasz z widzenia wiedzac o nim, ze pracuje w budzetowce czy budowlance i wraca z pracy o 17tej a inaczej kiedy wiesz, ze miesiac wczesniej wyszedl z wiezienia za ciezkie pobicie swojego syna/konkubiny/kolegi itp

Gość gość
a no własnei inaczej :D pozory często myla wiesz moze zmien nastawienie

Czas najwyższy zrozumieć że wasze nędzne i naiwne słowo "bóg" to nie żaden pałający dobrocią maślak ale człowiek który strzeliłby wam prosto w głowę patrząc się wam w oczy. To też znaczy bóg.

Gość gość
po kryminaliscie nie mozna sie niczego dobrego spodziewac

Nędzny masz umysł autorze, takich jak ty jest miliony i dobrze, bo ludzie wyjątkowi są jak samorodki złota, znalezc ich to wielka radość.

Gość gość
synu ośołku nie da sie ukryć twojej skrajnej próżności ,zresztą zasrany pychą oraz brakiem szacunku wobec innych jest tylko poświadczeniem całej prawdy o istnieniu kukły

Gość gość
tfuu osiołku! literówa przy okazji wyjdz bezczelny z mojego tematu nie przepadam za pustymi

Kukła to twój mózg, pusty beznadziejny i nic nie warty, nie potrafisz rozmawiać nawet o swoim "bogu" a powołujesz się na niego. Nic o nim nie wiesz, żydzi zajebali twojego mitycznego Jezusa i zrobili tak bo ich bóg tak im nakazał w starym testamencie. Siła wyższa to ja i gardzę tobą, twoja śmierć i tobie podobnych jest dla mnie tak znacząca jak śmierć świnki morskiej w sklepie zoologicznym.

Gość gość
wal sie śmieciu na pyszczek A twoj bóg kim jest :D w takim razie powodzenia w przyszłym życiu,pewnie będziesz przeszczęśliwy w twoim pustym szatanskim świecie ,głupcze :D

Gość Alena 1234
Zaś nie będę spać w nocy.

Gość gość
Od mojego Boga nich cie ręka boska .. nie podnoś łapska , bo ci uschnie /Może warto sie nawrócić , warto :) ty ateisto

Pojedynek na bogów tępa dzido? Zeus kontra Jezus? Jezus ma lepsze opony, ale Zeus 7 biegową skrzynie biegów. Ja bym stawiam na Zeusa. Jesteś tępy i nic nie warty. Naprawdę radość sprawia mi pisanie mądrości i jednocześnie poniżanie takiego głupca jak mnie nazwałeś. Księga Salomona - "Głupiemu nawet 100 batów nie pomoże" Ja kocham biczować a przy okazji mam z tego pożyteczną i konstruktywną rozrywkę, no a tobie i tak nic nie pomoże biedny wyznawco pana jahwuni. Nie popłacz się jak będziesz umierać żeby cię czasem brodaty staruch pan bóg z chmurki nie strącił bo się nie wyspowiadałeś. Rzygam :o

Gość gość
gorszy od mordercy h*j :D

Gość gość
olejcie pustaka przeciez on jest tak obrzydliwy jak wnętrzności na nieboszczyku

Gość gość
synu to roman?

A jakiej wiary jest twój bóg kompletnie bezrozumny autorze? Do jakich innych bogów się modli lub czemu się nie modli? Jak śmiesz nazywać mnie ateistą lub szatanistą? Aż takiego poczucia humoru nie mam żeby się z tego śmiać. To już żenujący argument z twojej strony.

Pustak powiedział olejmy pustaka. Brawo! Blondynka powiedziała - jahwe musi istnieć przecież ludzie w niego wierzą, allah też musi istnieć, i budda też przecież ludzie w niego wierzą. Tą właśnie niewiarygodną głupotą nawet blondynka pokazała że jest mądrzejsza od ciebie beznadziejny autorze tego tematu.