Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wysokie nie podobają się facetom

Polecane posty

Gość gość

dlaczego dziewczyny 170-176cm nie odpowiadają facetom?

Gość gość
ciekawe ktorym ? chyba karlom. wzrost nie gra roli

Gość facet189cmk
mi podobaja sie dziewczyny o takim wzroscie i chcialbym taka poznac

Gość bigbig
a skąd ci to przyszło do głowy, ja lubię tylko powyżej 170 cm tak do 180. Na krasnale ogrodowe nie zwracam uwagi.

Gość gość
ja zauważylam,że faceci od 185cm szczegolnie zwracaja na to uwage i przy zaletach kobiet mówią "wysoka" i tylko takie od 170cm biorą pod uwage, no bo na co im niższe?

Gość bigbig
tylko niscy faceci nie lubią wysokich kobiet bo sami mają kompleksy, chociaż mój kumpel jest niski a uwielbia wysokie szczupłe laski.

Gość gość
bo wszyscy mówią że wysokie nie wzbudzają czułości u faceta a poza tym nie mogąnosić szpilek i są mało seksowne...

Gość Alicja1987
Pierwsze słyszę :) Myślałam, że takie są idealne

Gość gość
Ja ubustwiam takie wysokie ale 176 to nie jest aż tak dużo , co innego 190 kobieta właśnie taką bym chciał , poprostu takie mnie jaraja :p

Gość LemeIka
Jeśli się nie podobasz facetom , to raczej nie z powodu wzrostu. Ja mam 170cm i mam powodzenie.

Gość gość
zalezy od tematu na kafe jak kurd**el zalozy to pisza,ze tylko male jest piekne, jak wieza zalozy temat to ze wysokie

Gość LemeIka
Bo nie uważam, że 170cm sprawia, że kobieta nie podoba się facetom.

Gość gość
Ja sam jestem wysoki ale lubię niskie :) Według mnie są bardziej urocze niż wysokie :P

Gość LemeIka
Oczywiście niska laska musiała się wpisać ;) Od dziewczyn niskich często słyszę, że są słodkie urocze bo są niskie itp. a faceci z reguły wypowiadają się o dziewczynach "seksi, ładna" słów UROCZA rzadko używają

Gość gość
Nie jestem dziewczyną :D Masz kobieto dużo wpisów że faceci lubią wysokie to jeden o tym, że niskie są fajne jest taki nierealny? Baby to jednak głupie są, zadają pytanie a potem nie wierzą w odpowiedź 🖐️ A swojej byłej 159cm bardzo często mówiłem, że jest urocza. I owszem, faceci tak mówią. Jak znasz tylko takich co kobiety określają jako "seksi" to gratuluję :D

Gość gość
tak, racja facet nie uzywa slowa ''urocza'' , babka to pisala na bank!

Gość elaelaelaela
A ja jako kobieta zgłaszam się zakomunikować, że jestem niska i często słyszałam od facetów, że jestem urocza, więc jednak niektórzy tak mówią ;) Przynajmniej tacy w wieku ~20lat, bo z tego co pamiętam w gimnazjum faktycznie raczej używali określeń typu "seksi, fajna dupa" :)

Gość gość
źle trafiliście, to temat wysokiej laski, która sama sobie wpisuje odpowiedzi, że faceci lubią wysokie i każda odpowiedź niż pożądana zostanie zjechana 🖐️ Pytanie nie było po to żeby poznać odpowiedź tylko żeby się dowartościować, pełno tu takich pasztetów co zadają pytania żeby się dowartościować a nie poznać odpowiedź :classic_cool:

Gość LemeIka
bo żaden facet mnie nie chce a przecież jestem taka piękna i wspaniała, wszystko we mnie jest nadzwyczajne, więc wymyśliłam, że to przez ten wzrost, bo jak ktoś może nie chcieć takiej seksi sztuki jak ja? :(

Gość falcman
chyba kurduplom się nie podobają. dziewczyny o takim wzroście są ekstra.

Gość gość
ja i mój kolega mamy po okolo 195 cm plus minus, on jest z dziewczyną 160cm ja z 173cm, oni razem po prostu głupio wyglądają ale co kto lubi, są różni ludzie, moja dziewczyna mówi,że nie spojrzałaby na faceta poniżej 180cm jak na potencjalnego partnera, tak samo jak ja nie spojrzałbym na dziewczynę poniżej 170cm, ale gusta są różne, a co do uroczości, to jeszcze zależy od budowy ciała, we mnie budzą opiekuńczość drobne kobietki, a te niskie to często są grube, grubokostne, przysadziste, ważne jednak by kobieta była niższa od faceta o przynajmniej 10cm, a to czy jest dużo niższa to już mały pikuś :)

Gość gość
a moja konkluzja miała być taka - faceci lubią kobiety wyraźnie niższe od siebie, a że w Polsce przeważają panowie 160-175cm to i niedziwne, że wolą małe panie takie 155-165cm max, więc odpowiadając "dlaczego wysokie nie pdobają się facetom" odpowiem nie podobają się niskim facetom