Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie zaufac facetowi

Polecane posty

Gość gość

Bo wiem ze predzej czy później cos jebnie a ja będę cierpiala. .mam dość

Gość gość
I slusznie. Nie ufaj zadnemu. Chyba ze Chrystusowi. To Jedyny Mezczyzna na ktorym sie nie zawiedziesz. Co nie znaczy ze z jakims zwyklym smiertelnikiem nie masz ukladac sobie zycia. Owszem, ale jak w czyms Cie zawiedzie to nie bedziesz zaskoczona. Bo totylko czlowieczyna slaby i czego tosie spodziewac. Miej sile w swoim sercu sile ktora daje Bog, na Nim sie opieraj wtedy zadne cierpienie Cie nie zniszczy.

Gość abuabu
zawsze pamiętaj, że faceci są z Marsa i machają na powitanie kindybałami , aby zaimponować kobiecie z planety Ziemia

Gość gość
z Wenus

Gość gość
I słusznie, nie ufaj, omijaj ich szerokim łukiem. Co za nimota, chcę, ale boję się... schowaj się matce pod spódnicę

Gość gość
jak dojrzejesz psychicznie przestaniesz się bać

Gość abuabu
namolnemu absztyfikantowi , który nagle nachodzi spokój Twojego domu pokaż swoją piękną vaginę podwijając sukienkę i powiedz wprost, nie dla takiego kundla Matka mnie kształciła miernoto i nie dla psa kiełbasa barani łbie ?

Gość gość
I slusznie. Nie ufaj zadnemu. Chyba ze Chrystusowi. To Jedyny Mezczyzna na ktorym sie nie zawiedziesz. Co nie znaczy ze z jakims zwyklym smiertelnikiem nie masz ukladac sobie zycia. Owszem, ale jak w czyms Cie zawiedzie to nie bedziesz zaskoczona. Bo totylko czlowieczyna slaby i czego tosie spodziewac. Miej sile w swoim sercu sile ktora daje Bog, na Nim sie opieraj wtedy zadne cierpienie Cie nie zniszczy. SUPER NAPISANE

Gość gość
Abuabu masz gadane jak stara rura hahaha:-)