Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie tak samo z seksem jak u mnie

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką od 2 lat, a ogólnie razem od 5. Odkąd mój mąż zmienił pracę (na zmiany, wcześniej tylko na rano) rzadziej uprawiamy seks, to dlatego że on wiecznie zmęczony, chociaż widujemy się w miarę często. Nie wiem co się z nim porobiło, kiedyś to mogliśmy 3x dziennie, a teraz? Jak jest raz na 2-3 tygodnie to sukces... Macie tak samo?

Gość gość
Teraz to w ogole bo ciaza zagrozona. Ale przed to faktycznie podobnie jak Ty. Zadowolona nie jestem bo moglabym codzien a nawet i pare razy.

Gość gość
Zapomniałam dopisać że ma 30 lat, i jestem pewna że mnie nie zdradza. Prosto z pracy jedzie zawsze do domu, nigdzie nie wychodzi sam, jak już to razem spotykamy się np. ze znajomymi, razem np. do kina idziemy itp.

Gość gość
No widzisz, i w między czasie jak mój zmienił pracę to i też zaszłam w ciążę, niestety wtedy to tłumaczył że boi się mnie ruszać, bo bał się o dziecko, teraz jestem 5 miesięcy od porodu, wróciłam dawno do wagi sprzed ciąży, ciało mam super przecież, nie mogę narzekać. Ja po prostu odkąd byłam w ciąży jestem lwicą na takie coś :o.

Gość gość
Dodam ze moj tez mnie nie zdradza. W oczach to widze, bo z pracy ze w raca w pore to zaden argument, mozna w pracy przeciez zdradzac.Ja mysle ze naszym mezom emocje opadly, ciagle ta sama dziura za przeproszeniem i im sie nie chce. Tak to chyba przewaznie jest po jakims czasie. My jestesmy dwa lata razem wiec szybko skonczyl sie erotyzm. Moim zdaniem zbytbszybko..

Gość gość
Tak jestem pewna że nie zdradza mnie bo pracuje na kopalni więc styczności z kobietami nie ma :D, a po drugie przynosi paski z wypłat co miesiąc i tam wszystko pisze kiedy pracuje ;), kiedy urlop itp ;)

Gość gość
a ile twoj maz zarabia jako gornik? ile ma lat?

Gość gość
Napisałam wcześniej że ma 30 lat. A ile zarabia to różnie, a po co Ci to wiedzieć?