Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pogodzić się z odrzuceniem i stratą

Polecane posty

Gość gość

Stało się. Okazało się, że jestem dla niego warta mniej niż zero i nagle musiałam pozbyć się iluzji. Żyć będę, trudno, tak bywa, ale żal nieprędko zostanie uciszony.

Gość fghbfdrsgf
a ile masz lat 15? czy 20 bo dorosłą kobieta to nie jesteś?

Gość gość
24. To już dorosły człowiek nie ma prawa do takich uczuć?

Gość gość
Zadałam pytanie...

Gość gość
Kasiu to Ty ???

Gość mańka  wstańka
Za trudne pytanie :P Podobno w tym przypadku najlepiej działa nowy chłopak, ale źle by było jakby i ten był iluzjonistą.

Gość gość
To raczej nie ja ;P A tak poważnie, to wiadomo, że nic nie mogę już zmienić i dlatego staram się robić dobrą minę do złej gry, ale w środku czuję się piekielnie rozczarowana i nie sądzę, żebym kiedykolwiek się jeszcze zakochała.

Gość Usa
Pwiedz sobie : "jak on mnie nie chce , to ja go tez juz nie chce " powiedz to sobie za kazdym razem kiedy poczujesz zal Pochowaj wszystko co Ci go przypomina (nie trzeba wyrzucac , bo kiedys bedzie mozna to ogladac) skasuj jego nr. tel. i nie rozmawiaj z nim wiecej , nawet gdyby on tego bardzo chcial. Wyjdz do ludzi , nawiazuj nowe kontakty , ciesz sie swoja wolnoscia ciesz sie zyciem. i ani jednej lzy , zaden facet nie jest tego wart !!! Wszystkiego dobrego :)))

Gość gość
Dziękuję Ci za miłe słowa. Wywaliłam właśnie jego zdjęcia z albumu, wykasowałam numer. Mam teraz co innego do roboty i nie chcę, żeby coś takiego mnie dekoncentrowało.

Gość gość
iluzjonista,dobre!takich mężczyzn jest więcej,bywa,że przybierają tą pozę nieświadomie,co wynika z ich niedojrzałości ...często tłumaczą się,ze zostali przez kogoś wcześniej zranieni,nie potrafią zaangażować się zaufać...ot takie bzdety tylko nie biorą pod uwagę,ze sami ranią dotkliwie i boleśnie,łamiąc komuś innemu serce :(