Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olciiiiaaa

Najlepsza metoda anty

Polecane posty

Gość olciiiiaaa

Zapewne na mnie nakrzyczycie i będziecie się śmiały. Ale od czytania niektórych for i tego co piszą niektóre dziewczyny miesza mi się w głowie. Jestem w czwartym opakowaniu narayi i współżyliśmy bez zabezpieczenia ze 2 razy TYLKO ponieważ przyjmowałam inne leki, które mogły mieć wpływ na dzialanie antykoncepcji. Mój chłopak ma taki system pracy, że wyjeżdża na 2 tygodnie, a poźniej wraca-też na 2 tygodnie. Wtedy kiedy on jest na miejscu uprawiamy codziiennie seks praktycznie. No i tu moje pytanie: czy mogę swobodnie się z nim kochać bez zabezpieczenia (nie zażywam leków od miesiąca)? Czy tabletki już działają?Spotkałam się z taką opinią że plemniki podczas częstego seksu mogą być silniejsze od tych hormonów i można zajść. xd (to śmieszne, ale serio tak wyczytałam). Chcę dodać, iż jestem straszną panikarą pod względem ciąży. Myślicie ze powinnam jeszcze poczekać przez dwa cykle (słyszałam że po pół roku pełne bezpieczeństwo).? Znam ulotke na pamięć, ale jak czytam te rzeczy to sie boje. A może ze względu na jego system pracy zrezygnować z hormonów iprzejść na tradycyjną prezerwatywe? Proszę o konkretną odp. Pozdrawiam.

Gość gość
Jesteś już w pełni zabezpieczona.

Gość gość
Nic nie rób tylko się r***aj przy takim przygotowaniu.