Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boljajnika

blagam nie wiem co sie dzieje

Polecane posty

Gość boljajnika

Witam pisze bo na wizyte ide dopiero w srode ale jestem bardzo niespokojna moze ktoras z Was miala cos podobnego..... otoz wczoraj mialam 12 dzien cyklu i zaczelam krwawic.. w oiarek i sobote bolalo mnie po prawej stronie dosc mocno znam ten bol pomyslalam znowu mam torbiel albo jest albo pekl (bo dodam ze mam z nimi problemy)w niedziele wszystko przeszlo. Byl w niedziele stosunek i po nim zaczelam plamic na brazowo.. wczoraj (poniedzialek) zaczela leciec krew a juz terazdodatkowo strasznie boli mnie jajnik. Nie wiem co jest ja nigdy czegos takiego nie mialam. Blagam powiedzcie co to moze byc.dzwonilam do mojego lekarza ale wcisnal mnie dopiero w srode po 15.00.

Gość gość
Jak sie boisz to jedz na izbę przyjęć. To moga byc różne rzeczy, od torbieli, po zmiany hormonalne po jakieś guzy. A co Ty masz to nie wiadomo. Po co sie nakręcać odpowiedziami na forum?

Gość gość
Nie chce sie nakrecać... chciałabym sie czegos wiecej wczesniej dowiedziec. Czasem dziewczyny maja lub mialy cos takiego. Wiem ze moze byc fuxo rzeczy ale z drugiej strony chcialabym poczekac na mojego lekarza.

Gość gość
Pisalam wcześniej. Tak mialam w sensie ból jajnika, krwawienie i okazali sie ze to guz na jajniku, który sie urwal sam i krwawilam. Operacja, usuniecie guza, resekcja jajnika. Jedz na izbę zrobia usg. Po co czekac tyle czasu?

Gość boljanika
Dzieki moze masz racje pojade dzisiaj moj lekarz ma w sumie dyzor w szpitalu