Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda_Blondynka_

Przyjażń w internecie

Polecane posty

Gość Ruda_Blondynka_

Witam. Jestem tu nowa i nie wiem czy podobny temat już był ,a grzebać w setkach stron jakos nie mam czasu ;). Jestem ciekawa Waszych opinii czy możliwe jest zawarcie naprawdę wartej przyjaźni z człowiekiem którego poznaje się w sieci. Ja juz mam niejakie doświaczenie w tym temacie i chetnie skonfrontuje je z innymi internautami :) Pozdrawiam ciepło w ten pochmurny i wietrzny dzień .

Gość gość
ile masz lat? ladna jestes?:classic_cool:

Gość Ruda_Blondynka_
Eh temat woda , a Wam tylko jedno w głowie :D

Gość gość
Wg mnie jest to mozliwe i ja w zwiazku z tym chcialbym Ciebie zapoznac:)

Gość gość
Wypluwasz, czy połykasz? Jak połykasz, to ja się chętnie zaprzyjaźnię :classic_cool:

Gość Ruda_Blondynka_
Chyba zastrzegę nick bo widze że ktoś sie fajnie bawi moim kosztem ;( - wypowiedź o futerku zgłosiłam juz do likwidacji - to nie mój tekst

Gość Ruda_Blondynka_
Szanowny gościu - mnie nie chodzi o spotykanie się tylko o relacje na ogległość .

Gość Ruda_Blondynka_
Ję kupę

Gość gość
To po co mi taka znajoma?Jak bede chcial zeby ktos sie do mnie odezwal czy pocieszyl to sobie wlacze syntezator mowy Ivona. Ona mi powie wszystko co chce uslyszec:classic_cool:

Gość gość
i tyle w tym temacie. ciao bejbe!:classic_cool:

Gość gość
Tak, można poznać kogoś fajnego, zakolegować się, wejść w fajne bliskie relacje :-) Niestety mam ten problem że z czasem chcę czegoś więcej niż przyjaźń :-(

Gość Ruda_Blondynka_
Wiecie co , myslałam że jak rzuci sie jakis temat to mozna normalnie wymienić mysli , poglądy , a tu widzę że miałam za dobre mniemanie o forach internetowych . Raczej chyba sie tu nie porozmawia z nikim bo poziom wypowiedzi jest mniej niz zero . Trzymajcie sie , szkoda mi czasu na takie wypowiedzi. Właściwa Ruda_Blondynka - a nie ta podszywająca sie pode mnie .

Gość gość
Tak to niestety tu jest, trzymaj się autorko :-)

Gość gość
wracaj do nas 😭

Gość gość
Gdzie jesteś blondyneczko?:(

Można i normalnie porozmawiać :) Ale dobrze zastrzec nick, bo się możesz zdziwić "swoimi" wypowiedziami :D Przyjaźń to mocne słowo, ale można poznać fajnych ludzi, z kórymi pogadasz o wszystkim, a nawet czasem możesz wypłakać się w wirtualny rękaw ;)

Gość Ruda_Blondynka_
No dobra , wracam do Was bo w głębi serca wierze że sa tu fajni ludzie warci poznania a nie tylko internetowe oszołomy :D. Ale najpierw ide dokładnie zastrzec nick :) Pozdrawiam normalnych :)

Gość gość
:)

Gość Ruda_Blondynka_
I du.....a. Zastrzec to ja se moge , ale nie nick :D. Wyskakuje bład serwera i nici z zastrzeżenia nicka. Ale sie nie poddam ;)

Gość Ruda_Blondynka_
Witam Cie normalny Edku :D. Pomorska , pomorska .............. mam skojarzenia :) Dziś nia jechałam :D. Ciekawe jakie miasto masz na mysli ?

Ja też chyba z tych normalnych i kulkuralnych ;) Ruda - jak widzisz już dwoje sie znalazło :) nie jest źle ;) Pomorska mówicie ..w moim mieście jest też taka ;)

Hehehe widzie, ze tutaj wszyscy o jednym. Jeśli chodzi o przyjaźń przez internet to jakoś cieżko to widze ;)