Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje nogi mają 90 cm długości

Polecane posty

nie zgadzam się, proporcje powinny być zawsze, na co się oczywiście nic nie poradzi wiec trzeba zaakceptować te ponad wymiarowe co robic;)

Porada stylisty: Masz za długiego i gubisz proporcje? Wydluz stopy, dłonie i nos. Optycznie poprawi to wyglad sylwetki a ze stracisz powodzenie u Pan? nie przejmuj się piękno wymaga poswiecen;)

Gość Silene
Ja też mam 90, ale kilogramów, przy wzroście 165 cm :-)

nie no.Wg standardów kafeteryjnch moj 18 cm mikrus to obiekt zainterrxsowania co najwyżej mmikrobiologow lub co najwyżej entomologowa teraz musze niestety zniknac na ok poł h

wszyscy zasluguja na milosc każdy wymiar, proporcja i bezproporcjonalnosc. ludzie ze sztancy to dopiero bylby koszmar,

Gość Silene
A poza tym kochanego ciała nigdy za wiele i dużo ciała, to dużo miejsca do kochania i przytulania :-).

A skoro już mowa o dłg i zasiegach to musze sobie zmajstrowac antene kierunkowa do fona. Na razie za c***a nie wiem jak to zzrobic i dlatego przenosze sie czesciowo na forum elektroda

to bardzo ladnie ze informujesz o swojej absencji może kieys nauczysz się nawet wspolzycia spolecznego

Gość gość
wsadz je sobie glebie w tylek beda krotsze :D wolalbym osobiscie aby twoj mozg byl pojemniejszy masakra co za pustota

oczywiście po wyjściu z ... powinieneś zastanowić się nawet nad doradztwem w tej dziedzinie

Gość żelek in fire
moje nogi to 51% długości mojego ciała. to chyba tak akurat, | moim zdaniem najtragiczniej u kobiet wyglądają krótkie nogi, krótka szyja albo brak talii i wąskie biodra - resztę idzie jakoś przeżyć.

ABS? absolutny brak szyi na wszystkie te dysproporcje nic się nie poradzi na golasa, ale 1. przeważnie występujemy odziani, a wtedy można dużo odpowiednim strojem nadrobić 2. kiedy występujemy rozebrani to należy przestać o tym myslec (do wyćwiczenia) wtedy druga strona nawet nie zauwaza:)

społeczeństwo może opierać się na zachowaniach całkowicie aspołecznych ze strony jednostek. Wystarczy, że kilku socjopatow zbierze sie w kupe.Ponadto sam termin nie ma konotacji moralnych a odzwierciedla jedynie stopień zorganizowania danej grupy ludzi.Tak sie składa, że wartosci i priorytety nazwijmy to w uproszczeniu cywilizacja ahodniej nijak nie pokrywaja sie z moim poczuciem sprawiedliwosci itd itp. Nie oznaca to jednak ze jestem jednostka aspołeczna tak jak opozyja polityczna nie oznacza auto.matycznie byce terroysta

skoro się upierasz, w zalozeniu się potknales, bo nie może istnieć spoleczenstwo stworzone z aspołecznych. może istnieć tylko zbior osob aspołecznych, one nie mogą stworzyć społeczeństwa z racji, no... pisze jak dla dwulatka.

jak nie może jak istnieje? Ślepa jesteś czy masz braki w wykształceniu historycznym?Zreszta wali .nie topowrocmy do tematu kobiecych nog i rejonow przuległych;)

mam magistra z tego tematu ale zawsze możesz poszerzyć dziedzine o kolejna teorie społeczeństwa, tylko to musi mieć rece i nogi. Jeśli chcesz twierdzic cos o społeczeństwie, to najpierw opanuj znaczenie tego terminu. Na razie twierdzisz cos na zasadzie, ze istnieje kolor przezroczysty.

Gość gość
Długie nogi i krótki kadłubek to żadna zaleta, ważniejsze są proporcje :D