Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueMarinaa

Poznam kogoś ciekawego

Polecane posty

Gość BlueMarinaa

Płeć dowolna, wiek najlepiej od 18 - 35 lat, mile widziane osoby z województwa śląskiego (zwłaszcza z jego południowej części). Preferowane zainteresowania: góry, sztuka, moda, literatura, muzyka rockowa/jazzowa, podróże, ale jestem też otwarta na inne :) PS. To nie jest ogłoszenie matrymonialne :)

Gość gość
ja jestem z dolnego śląska , ale chetnie z jakąs kolezankę poznam też mi smutnej samej

Gość BlueMarinaa
Witaj :) Trochę km ode mnie, ale jeźeli tylko masz ochotę pogadać, to zapraszam na maila yoko_art@gazeta.pl :)

Gość JesiennaAura
Hej ;) Nie wiem, czy będzie możliwość poznania się twarzą w twarz, bo nie jestem z województwa śląskiego, ale jeśli jesteś zainteresowana rozmową, to jestem na tak ;) Jestem kobietą, mam 21 lat, preferuję podobne zainteresowania, dodałabym tylko psychologię. Dawaj coś o sobie ;P

Gość BlueMarinaa
Ostatnio dostrzegam poważny deficyt znajomych w swoim otoczeniu, w związku z czym czuję się nieco osamotniona, więc stąd też postanowiłam spróbować tutaj :)

Gość BlueMarinaa
Jesienna Aura, napisz na maila :) Tam napiszę o sobie więcej ;)

Gość gość
Wiem ,że mieszkam daleko , ale przynajmniej można będzie z kim popisać:)

Gość BlueMarinaa
Dokładnie :) Korespondencja ( i ta tradycja, i ta mailowa) z ludźmi z różnych stron kraju nie jest mi czymś obcym, kiedyś był to właściwie jedyny sposób na poznanie kogoś fajnego, więc chętnie do tego powrócę. :)

Gość JesiennaAura
Sprawdź pocztę ; )

Gość BlueMarinaa
Podbijam temat ;) Jeżeli ktoś ma ochotę nawiązać kontakt ze mną i popisać / pogadać w ciekawy sposób, serdecznie zapraszam :) Aktualnie przebywam w Katowicach, ale równie często można mnie spotkać na Podbeskidziu, skąd pochodzę i gdzie regularnie się pojawiam :)