Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z lonkda

uk jakie sa kompetencje health visitor

Polecane posty

Gość mama z lonkda

hej zastawialam sie ostatnio jaka funcje pelni hv poza wazeniem dzieci, w moje przychodni sa babki ktore nigdy jeszcze nie udzielily mi zadnej konkretnej porady na moje watpliwosci

Gość ex_debill_znowu_po
zależy od hv, moja mi przepisała nawet kiedyś maść dla dziecka, albo poleciła? już nie pamiętam, podostawałam różne próbki do testowania na skórę jak dziecko miało alergie, przyleciała na 'sprawdzenie' jak mi się córka drugi raz z rzędu połamała, robiły ankietę na temat problemów z mówieniem wśród małych dzieci, proponowała zajęcia i grupy lokalne, żeby się zapoznać z innymi mamami, robiły też sprawdzenie rozwoju dziecka na dwa lata w domu, skontaktowała się z GP, żeby go urobić w kwestii badań alergicznych dla dziecka - być może to pomogło, że się dostaliśmy do róznych specjalistów... moja mnie jeszcze namawiała, żebym została położną;) dużo zależy od osoby

Gość gość
Dokladnie zalezy na kogo sie trafi,ja mialam bardzo fajna visitorke :) Moglam z nia o wszystkim pogadac, poradzic sie no super babka naprawde,nawet mi malego raz wykapala,bo mialam goraczke z powodu zastoju pokarmu,tez mi z tym pomogla