Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy BRAKUJE PRZYJAZNI W ZWIAZKU

Polecane posty

Gość gość

witam czy znacie moze przypadki gdzie w zwiazku brakuje przyjazni miedzy dziewczyna a chlopakiem? gdzie nie ma zaufania, tylko sa podejrzenia i niedowierzanie

to chyba nie jest w takim razie zwiazek , tylko atrapa jego :-(

Gość gość
no wlasnie, ale niestety u mnie tak bylo, przynajmniej ja tak to odczuwalam pracowalismy razem i oboje bylismy na prawdę w sobie zakochani wszyscy nam zazdroscili naszej milosci, bylam szczesliwa a jednoczesnie mialam watpliwosci co do niego mimo to czulam , ze z kazdym dniem jest mi blizszy ale przyjazni jeszcze nie bylo i wlsciwie chyba nie przyszla.. zamieszkalismy razem i zaczal sie koszmar,balam sie ze bedzie sie na mnie wyżywał w pracy wiec sie zgodzilam na wspolne mieszkanie , dzis wiem ze to był błąd bo on okazał się egoista na dodatek mnie nie szanował, dzis juz. ie mieszkamy razem , wyprowadziłam sie i bardzo się cieszę

wiec po co to po czasie znowu rozgrzebujesz? zapomnij jak najpredzej i rozkoszuj sie zyciem. szkoda czasu na takiego czlowieka.

Gość gość
pamietam ze jemu sie tak spieszylo do wszystkiego, bo mial w tym tylko wlasny interes, nie liczyly sie moje uczucia wiec wszystko sie rozlecialo..

Gość gość
dokladnie, staram zie ale jednak ciezko zapomniec o kims z kim sie bylo na codzien kilkanascie m-cy ( chcialam go wczesniej zostawic ale mi nie pozwalal odejsc).