Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelie31

UZALEZNIONA OD IBUPROMU CZY TO ZDROWE PYTAJNIK

Polecane posty

Gość Amelie31

Mój problem, a wlasciwie uzaleznienie nastepujacy. Od ok miesiaca lykam ibuprom, codziennie. Kiedys kolezanka powiedziala mi, ze ibuprom zazywac mozna profilaktycznie takze w celu zwiekszenia odp***osci, cos jak rutinoscobin, magplus leki. Wyczytalam w skladzie ze zawiera srodki przeciwbolowe, musz eprzyznac ze lykam jedna tabletke dizennie, ostatnio zaczely pojawiac sie niechciane symptomy, tzn. odp***osc naprawde wzrosła - Nie choruje jak zazwyczaj w tym okresie roku. Natomiast poczulam, ze zdecydawanie przyspieszyl mi przy tym metabolizm, co zjem - To wylatuje. Wiecie o co chodzi. Czy ktoras z kafeterianek rowneiz praktykuje taka ibupro-kuracje, i czy konsekwencje sa podobne?

Gość gość
jesteś kretynką skoro uwazasz ze ibuprom jest witaminą jak rutinoscorbin.Tak to jest jak człowiek jest niedouczony

Gość gość
w takich ilosciach ibuprom jest zabójczy, bezpiecznie mozna go brac 5 dni max, Ty sie dziewczyno wykanczasz i masz juz tego objawy, kiedys sie po prostu nie obudzisz albo padniesz i tyle

Gość prowok
:o

Gość gość
smiętnik masz w żołądku jesteś lekomanką to idz się lecz,i to chore pytanie czy jest zdrowy-rozpędz się i pierdo..ij głową o ściane może cie oświeci

Gość gość
jeszcze trochę i pojawi się krwawienie z przełyku :) Taki skutek uboczny

Teraz może Ci się wydawać, że Ibuprom świetnie na Ciebie działa, ale pomyślałaś co będzie później? Niedługo 1 tabletka Ci nie wystarczy i zaczniesz łykać 2. W końcu dojdzie do tego, że będziesz potrzebować zażywać całe opakowanie. W dodatku przy długim zażywaniu mogą wystąpić objawy odstawienne, więc jak najszybciej przestań zażywać lek i bierz tylko wtedy, gdy potrzebujesz. A w ogóle to ile lat ma ta koleżanka, która powiedziała Ci o tym magicznym działaniu Ibupromu?

Gość gość
w twoim przypadku moze doprowadzic do zwiotczenia miesni. Brawa dla ciebie.

Gość gość
można zachorować na białaczkę jak się za dużo bierze

Gość gość
odstaw to cholerstwo bo zmarnujesz sobie życie. Moja żona tak się od pabialginy uzależniła. Co ja się z nią miałem. 10 lat różnymi sposobami walczyłem

Gość marysia69
lepiej codziennie wypal sobie jointa przed spaniem.pozdrawiam:)

Gość gość
To już chyba lepiej wciskać acodin :classic_cool:

Gość gość
ibuprom jest niesteroidowym lekiem przeciwzapalnym który w nadmiernym zażywaniu powoduje wrzody w przewodzie pokarmowym