Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samochodowaka

Jaki samochód do 5 tys dla kobiety

Polecane posty

Gość samochodowaka

obecnie jeżdżę cinquecento s 900. Niestety zepsuł sie i naprawa wyniesie wiecej niz kupno nowego. Jaki samochod do 5 tyś mogę kupić?

Gość gość
seata ibize, peugeota jakiegos, polo

Gość gość
opla corse

Gość samochodowaka
zaraz na allegro się rozejrze. Ogólnie wiem ze do 5 tys nic porzadnego nie kupie ale wazne zeby jezdzilo

Gość gość
Dołóż jeszcze z 2-3 tysiące i kup Alfe 147.

Gość gość
panda

Gość samochodowaka
własnie te 5 tys to jest max niestety :D

Gość tootsiee
najlepiej od kogoś znajomego, kto chce spzredas stary samochód ;) kupisz tanio ale bedziesz w miare pewna co w nim jest, co trzeba zrobic (w zalezności od uczciwości znajomego). Ja osobiscie mam samochód od taty, on kuił nowy, mi dał staruszka 14 letniego :D ale wiem, ze moge nim jezdizic i ze jest w porzadku, działa bez zarzutu, odpala, wszystko działa, powymieniane częsci ;)

Gość gość
^ z ciekawosci, co to za samochod? :D a autorka niech sie rozejrzy za lupo, polo, corsa, ibiza...

Gość samochodowaka
Własnie zawsze moja rodzina kupuje samochody od znajomych ale aktualnie nikt nie ma nic do sprzedania a ja potrzebuje samochodu do pracy i szkoly, Mam za to zaufanego mechanika który nie powoli nam kitu kupic :D

Gość poziomka malinowa
najlepiej by było poszukać faceta np zaradnego księdza co ci dorzuci jakieś 30-40 tys i sobie kupisz autko :D Tylko uważaj na schizofreników :D Dopra stróż ale ty po..j********y jesteś . szokkkkkkkk

Gość prawictwo pospolite125
Daewoo Matiz kupisz za 5 tys zł

Gość samochodowaka
o jezu tylko nie matiz. jezdzilam nim kiedys silnik do wagi tragiczny i nie pociska tak jak cinquecento a ja lubie ruszyc z piskiem opon :D

Gość gość
to kup sobie 20 letnie bmw e36 jak lubisz ruszac z piskiem opon... cienkim, ktory na mniej km niz moja kosiarka ogrodowa...

Gość samochodowaka
przy masie jakia ma cinkol i silniku 900 rusza elegancko. matiz ma silnik 800 i wieksza mase. zbiera sie niczym renault mojej matki

Gość gość
kobieta, ktora wie cokolwiek o samochodzie poza kolorem... niebywale. moze szukasz chlopaka? :D

Gość gość
honda crx del sol 2 osobowe i łatwo się nim parkuje :)

Gość samochodowaka
wiem cokolwiek o samochodach ale nie wiem nic konkretnie. A chlopaka mam z tym ze on sie na samochodach w ogole nie zna, dlatego musze pytac was :D

Gość gość
Za 5 tyś spokojnie kupisz zadbaną, niezajeżdżoną, krajową Lagune na full wypasie. Ale nie wiem czy to auto dla kobiety. :classic_cool:

Gość wujek dobra rada88
Dobry samochód do 5 tys. dla kobiety. Jak chcesz samochód na miasto to raczej niestety w grę w chodzi tylko silnik benzynowy, diesle nie znoszą ciągłego gaszenia i zapalania. Dla kobitki ekstra wg mnie były fiat seicento z silnikiem 1100 , z***biście to wyrywa nie dużo pali, mały zaparkujesz w każdej dziurze. Chyba że tak jak ja lubisz diesle wtedy celuj w rovera 220 Sdi . Z******te autka kupisz go za 3-4 k . Wykończone o niebo lepiej od "niemców" mało pali, a silnik to rakieta. Tylko kup takiego żeby nie był skorodowany. Ewentualnie, tak jak wspominali powyżej, Opel Corsa, Reno Clio, jakiś Mały Peugeot , Volkswagen lupo albo polo, Nissan Micra , Ford Ka. Małe sprytne autko tylko weź kogoś ze sobą na oglądanie bo kobiecie często najgorsze rzęchy wpychają

Gość samochodowaka
laguna fajna tylko ze ja nie zaparkuje takim :D :D :D składniam sie ku polo lub golfowi

Gość samochodowaka
Własnie przeglądam Rover 220 powiem ci ze z******ty. Ile on pali?

Gość wujek dobra rada88
Lagune II generacji sobie odpuść najbardziej awaryjne auto w historii Reno. Strasznie sobie nim opinie popsuli... Golf, polo, szufladkujesz się, większość osób jeździ golfem. http://otomoto.pl/rover-220-C30980782.html obczaj takie auto same jeżdżę roverem, kiedy samochody kumpli stoją u mechanika, ja tylko dolewa ropy :)

Gość wujek dobra rada88
Ja mam akurat rovera 620 Sdi, trochę duży jest ale silniki mają identyczne, 105 koni w małym 220 , sprawia że to auto najlepiej przyśpiesza w swojej klasie. Mój pali 6 litrów około, wiadomo na trasie potrafi zbliżyć się do 5 a w mieście do 7. Ale nie zamienił bym go za żadnego innego. Fajne jest zwłaszcza wykończenie progów (chrom) Bardzo wygodne fotele (anglicy wiedzą jak zrobić porządne auta)

Gość samochodowaka
Własnie na otomoto oglądałam tego rovera. Chyba mnie przekonałes. Bardzo mi sie podoba nie tylko z wyglądu ale i z mocy :) Chyba az przejade sie obejrzec jakiegos z bliska bo na ulicy rzadko spotykany model. Powiedz tylko czy czesci bardzo dorgie?

Gość wujek dobra rada88
Części eksploatacyjne typu klocki dostępne w każdym sklepie cena 40-100 zł za komplet na oś. Nowa tarcza ze 150 zł/szt. Ogólnie ceny jak do każdego innego auta. Pasek rozrządu + te rolki i napinacze 350 zł robocizna drugie tyle Pozostałe pierdoły najlepiej kupować na allegro. Ogólnie z zawieszania pasuję dużo części od Hondy bo na nich bazowały rovery. Tak że są to części wysokiej jakości ale i zamienników nie brakuje. Ja swoim jeżdzę 4 lata. Zrobiłem w nimw tym czasie rozrząd Regeneracja rozrusznika klocki tył przód (bez wymiany tarczy tylko przetoczyłem bo były grube jeszcze) świece żarowe akumulator tłumik koncowy dałem do pospawania poza tym lejesz rope jedziesz auto do połykania km ja juz swoim zrobiłem 100 tys. na budziku ma już 350 k

Ja jeździłam Oplem Corsą,nie powiem,fajne autko ale podłogi w nim szybko gniją i karoserię zżera rdza.Po pewnym czasie trzeba wymieniać zawór EGR,który ja kazałam mechanikowi zaślepić.No i tłumiki są dosyć słabe;)

Gość samochodowaka
ten rover 220 jest super tylko malo ofert kupna z mojego regionu :D. Poczekam az cos wyskoczy ze slaska

Gość gość
zapomnij o Oplach to jezdzaca karma dla rdzy i do tego elektryka lubi sie psuc