Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina 303030

ukaszenie kleszcza borelioza

Polecane posty

Gość karolina 303030

Witam,wczoraj lekarz rodzinny stwierdzil u mnie borelioze,na udzie od wewnetrznej strony 3 miesiace temu pojawila sie palama ,lekarz zapisalmi masc z antybiotykiem i badania krwi i moczu.Badania wyszly ok, plama zeszla.Pojawila sie ponownie jakies 2 tygodnie temu...i urosla do wielkich rozmiarow,zajmuje 70 procent wewnetrznej czesci uda i wyglada jak tarcz..;)bylam ukaszona tego lata przez kleszcza ale nic sobie z tego nie zrobilam..Ma ktos jakies wieksze doswiadczenia z ta choroba?jak dludo sie leczyl,czy mial nawrot choroby?zalezy mi na odpowiedzi ludzi ktorzy juz przechodzili przez ta chorobe..planuje ciaze i boja sie ze to moze wplynac jakos na dziecko..lekarz rodzinny za duzo mi nie mowil kazal czekac na to co powiedza w zakaznym,a tam przyjma mnie dopiero 2 grudnia.

Gość karolina 303030
wiesz co brak słów na takiego prostaka jak ty;)

Gość gość
slyszalam ze to moze przejsc na dziecko...ale tylko tak slyszalam...zapytaj lekarza.

Gość karolina 303030
tak to jest jak sie hamów pyta o powarzne sprawy :(

Gość gość
ja mialam od razu jak pojawil sie rumien poszlam do lekarza ten mnie wyslal do zakazniego w krakowie tam mi przepisali antybiotyk bralam miesiac i przeszlo