Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little_cat

urodzinowe podchody

Polecane posty

Gość little_cat

Drogie forumowiczki/ drodzy forumowicze W styczniu mój narzeczony ma urodziny z tej okazji wpadłam na pomysł przygotowania z tej okazji imprezy niespodzianki. Chciałabym żeby zapamiętał ten dzień na długo! Pomyślałam by całą imprezę połączyć z terenową grą w podchody- przez kilka dni: tajemnice, wskazówki, niespodzianki, całe miasto (Kraków) i kilku zaangażowanych znajomych. Mam kilka pomysłów, jednak nie do końca wiem jak to zorganizować. Czy spotkaliście się kiedyś z czymś takim? Macie może pomysł na elementy takiej gry? Pomyślałam że cały proces mógłby odbywać się w jednym stylu, a polegałoby to na zdobywaniu etapów na końcu których otrzymałby kawałek mapy prowadzącej do miejsca imprezy. Co o tym pomyśle myślicie ? Dodam, że znam go na tyle dobrze by śmiało stwierdzić że taka zabawa się mu spodoba :)

Gość gość
nie wysilaj się , nie warto.

Gość gość
Jeśli lubi faktycznie takie rzeczy, to pomysł świetny, tylko nie bardzo wiem w jakim stylu miałoby to wszystko być i jak zorganizować to w okresie zimowym (jeśli to miałoby być gdzieś w terenie). Ale mam jeden pomysł który mógłby jeszcze uzupełnić taką niespodziankę. Rób zdjęcia na każdym etapie niespodzianki i na całej imprezie, a później je wywołaj i wklej w tematycznie spersonalizowany, ręcznie wykonany album na zdjęcia, ( http://manufakturapiekna.blox.pl/tagi_b/2613/album.html ) tworząc pewnego rodzaju historyjkę. Będzie mógł wracać do tej niespodzianki nie tylko we wspomnieniach, ale także oglądając zdjęcia. Można się także pokusić o stworzenie prezentacji multimedialnej z tych zdjęć, zgrać ją na cd i zapakować do etui na cd, wykonanego w tym samym stylu co album ( manufakturapiekna.blox.pl/tagi_b/501940/etui-na-cd.html )

Gość gość
w styczniu ganiać po mieście? Zimno, śnieg... brrr