Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzyałam się i napisałam mu smsa

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż, który jest straszy ode mnie o 12 lat, powiedział mi dzisiaj rano chłodnym i pogardliwym tonem "patrz jak Ty wyglądasz, moja babcia wyglądała lepiej 2 dni przed śmiercią" Faktycznie miałam tłuste włosy w dużym nieładzie, ale jeszcze nie zdążyłam wejść się do łazienki, bo on ją zajmował. Moje drogi/drodzy tak się w*******m, że napisałam mu smsa (zaraz po "komplemencie" wyszedł z domu) o treści: Spójrz na siebie znawco kobiecego piękna, wyrocznio delficka, masz brzuch jak betoniara, zflaczałe mięśnie pośladków i bicepsy, plamy i znamiona na całym ciele, a skóra ramion zwisa ci jak szmata na wietrze" Prawda jest taka, że tak właśnie jest ;), ale teraz myślę sobie, że jednak trzeba było ugryźć się w palce

Gość gość
haha dobre

Gość gość
to widze, ze dobraliscie sie perfekcyjnie pod wzgledem urody.

Gość gość
hahah odpisal cos ?

Gość gość
Dobrze mu napisałaś on pierwszy powinien się w jęzor ugryźć

Gość gość
może ciut za ostro sama nie wiem, no ale byla to odp na cos a nie tak ni zgruszki ni z pietruszki wiec ne masz za co przepraszac

Gość żenua tua
nie ma to jak kochające się małżeństwo, ludzie którzy pobrali się z prawdziwej miłości 🖐️

Gość gość
Żenujące. Myślisz ze on nie wie ze zrobiłas to z zemsty?

Gość ela0101
Dobrze mu pojechała. Co niby jest w tym żenującego, to gość był żenującym puknij się w łeb

Gość gość
i dobrze, że wie d**ek jeden. Chamstwu należy przeciwdziałać SIŁOM

Gość gość
hihihi i co odpisal ???

Gość gość
odpisał, nie dopisał ale drugi raz pomyśli zanim coś chlapnie :P

Gość gość
No mam wyrzuty sumienia mam;) Bo kocham go nad życie, może niepotrzebnie zrobiłam taką mocną wycieczkę osobistą w złości. Jak się przez to weźmie za siebie to dobrze, ale jak mi wpadnie w jakieś kompleksy to kiepsko

Gość gość
a ja mysle ze twoj maz ma na ciebie wywalone, nie ma wyrzutow, nie bedzie myslal nastepnym razem tylko dorzuci ci kolejnego kopa, bo zapewne juz go w*******z i dawno robi cie na boku. Wobec powyzszego nie przezywaj tylko znajdz sobie tez kochanka!

Gość gość
No właśnie najgorsze jest to, że nic nie odpisał, telefon złowrogo milczy ;)

Gość gość
hahahahhahahahaha you made my day, pożyczam tekst

Gość gość
wydaje mi się,że przesadziłaś. ja nie wyobrażam sobie dnia w tłustych włosach . myje je co drugi dzień. mamy dziecko ale mam dużo czasu na pielęgnacje ciała. używam szamponów i odżywek, pilingów ,żeli pod prysznic ,balsamu, mydła, płynu do kąpieli,zęby myję 3razy dziennie. nie rozumiem takich kobiet jak ty. no chyba,że masz 5tkę dzieci i dodatkowo pracujesz.

Gość gość
Kochana, ja myję włosy codziennie, po nocy bardzo mi się przetłuszczają więc ZONK :) Używam wszystkiego co wymieniałaś i więcej

Gość gość
to zmień szampon

Gość gość
To nie jest temat o szamponach i pielęgnacji włosów a ty autorko dobrze pojechałaś dziadowi

Gość gość
chamskie jest to co pow ci twoj maz, zasluzyl na taka odp :P

Gość gość
może po prostu sobie zażartował,żebyś zmieniła coś w swoim wyglądzie. czasem zmiany wychodzą na dobre

Gość gość
heheh nie no luz nei przejmuj się zasłuzył:)

Gość Babka z piasku
:D Niezła riposta

Gość gość
Jak kazdej kobiecie zrobilo ci sie po prostu przykkro na takie slowa.Niestety faceci czesto potrafia byc wredni zwlaszcza w slowach .pociesz sie tym ze nie zawsze zdaja sobie z tego sprawe.Moze rzeczywiscie wstal lewa noga albo ma cos waznego dzis na glowie.Duga obcja moze byc taka ze rzeczywiscie ostatnio troche sie zaniedbalas.Moze masz okres albo zle sie czujesz co facetom tez ciezko zrozumiec.Niewiem.Wiem natomiast ze slowa nieodwracalnie padly ITwoje i Jego.Jesli dojdzie do rozmowy powiedz ze po jego slowach cisnienie poszlo ci do gory i stad ten sms.Powiedz jesli Gokochasz to tak naprawdenie myslisz o Nim w ten sposob.Mimo wszystko przyjzalabym sie blizej relacjom w ostatnim czasie w Twoim malzenstwie.Moze teraz kaze z Was po cichutku nic nie mowiac zmieni cos na lepsze.?

Gość Cruella DeMon
Maz powiedział prawdę , może niezbyt dyplomatycznie ale Ty powinnaś milczeć i nie rozpuszczac jezora :o Prawda boli brudasie?

Gość gość
ahahah moze faktycznie ,,osiadłaś na laurach,,i nie chce ci się starac o do bry wyglad bo cie kocha,ale prawda jest taka ze trezba dbać o siebie nawet jak jestescie ze sobą pół zycia,facet NIE lubi patrzec jak jego kobieta się zapuszcza a potem płacz ze zdrady ble ble ble:D wez zacznij znowu sie starać o ładny wygląd i juz,a jak on tez jest zapuszczony to tez powinien pomyślec o zadbaniu o siebie skoro chce miec ładna kobiete

Gość gość
Przesadziłaś, on ci tylko powiedział, że masz tłuste włosy, a tu mu pojechałaś po całym ciele... ale tak to jest jak facet nie weźmie sobie kobiety na poziomie, w swoim wieku tylko bierze się za dziwę 12 lat młodszą, niedojrzałą do poważnego związku.

Gość kruczorekkkk
e tam, zamiast pisac smsa powinnaś się obrazić i czekać na kwiatki w ramach przeprosin :) ja tak zrobiłam - nie odzywałam sie dopoki mąż nie przyszedł z kwiatkami. Tez mi raz tak powiedział. No sorry, ale nie zamierzam myć codziennie włosów bo pan i władca mnie zdradzi- dziwne jestescie co poniektóre. Czasem mi sie nie chce, czasem nie mam czasu. Bywa, że piżamę zmieniam na wieczór, bo dziecko dało w kość.