Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie polecam

Polecane posty

Gość gość

Wpisujcie tutaj nazwiska lekarzy, których odradzacie, nie muszą to być tylko ginekolodzy, a wszysci ci, których nikomu byście nie poleciły/li

Gość gość
Dr Anna Cybulska, gastrolog, Warszawa. Uważa, że stworzona jest do leczenia wyjątkowych przypadków. Zwykle choroby plebsu jej nie interesują.

Gość gość
Naprawdę nie lekarzy, których nie polecacie? To cudownie, że mamy tylko takich, z których jesteście zadowoleni.

Gość gość
no fakt, ja w 100% zawsze dobrze trafiłam..czy to gin czy chirurg czy dentysta :) wiem, to takie nie po polsku :) nie móc sobie nawet ponarzekać i to na lekarzy!

Gość gość
Dr Nowakowski bodajże z Inowrocławia. Gastrolog albo gastroenterolog. W d...ma pacjenta i jego samopoczucie i w ogóle nie zna się na tym, co robi. Zabiegi bez znieczulenia, bo przecież jakoś da się radę. Z daleka od tego pana.

Gość gość
W d***e ma pacjenta, czy jak to gastrolog A tak na poważnie, to nie wyobrażam sobie takiego badania bez znieczulenia

Gość gość
P.Szurdak, dentystka ze Sławna-przyjmuje na NFZ, jak zapytalam o znieczulenie/do borowania/ to mowi ze nie przysluguje, wiec ja ze w takim razie chce doplacic. ona na to, ze tak sie nie da ,takie sa przepisy. ha,ha,ha. w innym gabinecie nFZ bez problemu doplacilam 20 zl do super znieczulenia:) do tego p.Szurdak mowila ze obowiazuje rejonizacja u dentystow a to nie prawda! mozna isc, gdzie sie chce.