Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja się wcale nie ciesze z tego że Polska jest rzekomo niepodległa

Polecane posty

Gość gość

bo nie jest (jestesmy uzależnieni głownie od Niemiec i Rosji), telekomunikacja tez nie jest nasza Orange (TPSA) - francuski T mobile - niemiecki Plus - niby Solorz jest wlascicielem ale duzo sie mowi, że ruscy za nim stoją Play - ta siec jest niczyja, maszynka do zarabiania dla funduszy, wkrótce zostanie sprzedana chińczykom albo niewiadomo komu nie mowiąc juz o bankowosci, ubezpieczeniach. Poza tym czy wiecie o tym, ze kilka dni temu brytyjczycy przejęli firme PLIX ? Pewnie nie wiecie co to jest, PLIX to największy polski węzeł internetowy, do niego podlączonych jest większosc operatorów, wielkich firm itp, jest jeszcze TPIX (orange, czyli tez nie nasz) i mały EPIX. PLIX do tej pory był jedynym polskim niezaleznym węzłem, teraz kupili go brytyjczycy i tajne słuzby typu MI5 MI6 CIA mają swobodny dostep do polskich danych ;) O jakiej wy niepodleglosci mowicie ? Kilka decyzji ''na górze'' i lezymy i kwiczymy. Wielu tumanów wzoruje się na Węgrach, ale kogo obchodzi tamten kraj? Niezbyt bogaty, naród zepsuty, nic tam nie ma, mozna ich rozjechać czołgami w kilka dni. Zle sie stało, ze nie zostalismy Szwedami podczas potopu czy Niemcami :(

Gość gość
+1