TolerancyjnyPrawdziwyPolak 0 Napisano Listopad 5, 2013 Drogie Kobiety! Dziś tu na kafeterii pojawił się wpis typowego "samca alfa", który chwalił się poturbowaniem Afroamerykanina. W temacie rozpoczęła się gorąca dyskusja, powychodziło z szaf kilku kolejnych samców i zaczęli was poniżać! od "tępych suk", "dziwek", "polek nadstawiających p***y" - dlaczego wy się tak pozwalacie traktować? - wstyd mi za osobników mojej płci, zachowują się jakby wyszli z jaskini w poszukiwaniu inkubatora, ewentualnie żywej lalki dmuchanej. Kobiety to w was drzemie inteligencja i umiejętność utrzymania ogniska domowego! - nie dajcie się stłamsić! - przegońcie tych "capów" na drzewo!, dopóki, dopóty nie zaoferują wam szacunku, miłości, wsparcia... Jeśli już macie kogoś kto wyłamał się z tego stada "capów" możecie być dumne! Pozdrawiam! Prawdziwy facet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszek spod monopolowego 0 Napisano Listopad 5, 2013 A ty co? Chcesz z******c jakąś kafeterianke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokoko1 Napisano Listopad 5, 2013 Ja się tak nie dałam traktować, dlatego jestem rozwódką...Ale zgodzę się z Autorem - często kobiety niestety nie maja swej godności, jaką mieć powinny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TolerancyjnyPrawdziwyPolak 0 Napisano Listopad 5, 2013 Staszku, dajesz świetny przykład "capa" :) Kobiety nie są po to, aby je "zr****ć" - je trzeba kochać i szanować!! - dlaczego wy tego nie doceniacie?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszek spod monopolowego 0 Napisano Listopad 5, 2013 A po co mam doceniać. Do niczego innego oprócz seksu się nie nadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TolerancyjnyPrawdziwyPolak 0 Napisano Listopad 5, 2013 Ty piszesz poważnie?! - czy się zbijasz? Jestem w szoku, że można tak pomyśleć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszek spod monopolowego 0 Napisano Listopad 5, 2013 Gdybyś był w moim wieku, po długim związku to też doszedłbyś do takich przemyślen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TolerancyjnyPrawdziwyPolak 0 Napisano Listopad 5, 2013 Staszku! Nigdy w życiu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TolerancyjnyPrawdziwyPolak 0 Napisano Listopad 6, 2013 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach