Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobić

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mąż miał romans, który trwał kilka m-cy. Teraz ja o tym wiem i dałam mu szanse...on niby tamto kończy ale jest mu ciężko..tkwimy więc w trójkącie (mówi, że nie sypia z nią - ze mną zresztą tez nie :( ) czekam juz 2 m-ce i nie wiem jak długo to będzie trwało...dac męzowi limit, że np, do świąt ma z nią skonczyć? czy czekać aż on to jakos kiedys rozwiąże...Maz chce byc ze mną - kazałam mu wybrać, z którą chce być...dodam ,ze jestem atrakcyjna i znalezienie innego nie było by dla mnie trudnością ale kocham męża....i che by było jak dawniej...

Gość gość
ja bym pogonila dziada, co innego jednorazowy skok w bok, a co innego kilkumiesieczny romans...

Gość gość
moze i jest naiwne ale jestesmy razem kilkanascie lat..i ot tak mam wszystko przekreslic? ..mamy dziecko...miliony wspomnien...kocham go nadal...

rozumiem wybaczyc, rozumiem dasz szanse , wszystko rozumiem , ale nie rozumiem ,co jeszcze twoj maz robi z ta dziunia ? Albo woz- albo przewoz .Albo Ty i rodzina, albo dziunia do cholery .

tak jak dawniej to juz nigdy nie bedzie, zapewniam cie o tym. piszesz jak jakas naiwna malolata. maz cie nie szanuje a ty mu jeszcze przytakujesz. powinnas tupnac noga i albo woz albo przewoz - moze wtedy szybciej by wybral. kochasz go, a jak myslisz, czy on ciebie jeszcze tez? mam watpliwosci. a do tanga to trzeba dwojga. tylko twoja milosc nie wystarczy. i jak on mowi, ze chce z toba byc...to sa tylko slowa, ale jakos czyny za tym nie stoja.

Gość gość
kocha mnie na pewno..płakał gdy mi powiedział o romansie...ciągle mówi ze mnie kocha ale nie chce jej skrzywdzic, bo nie jest mu obojętna...mówi że nie chce nas stracic...ze chce byc z nami, bo jestesmy dla niego wszystkim (dziecko i ja)...a dlatego wdał się w romans, bo ja mnie okazywałam muu miłości i zaniedbywałam go...wiem ze jak dawniej nie będzie ale chce by moja mała rodzina przetrwała...to mój cały swiat, który budowałam z mężem przez kilkanascie lat...

czy ciagnac dalej romans nie krzywdzi jej ? No smiem watpic ,Czy dziunia wie, ze chce wrocic na lono rodziny, ze jestescie najwazniejsi dla niego? Mysle, ze twoj maz jest wygodny-chce miec zjesc ciastko i miec ciastko . Rozumiem twoj stan zawieszenia i wyczekiwania , ale mysle, ze powinnas zazyczyc sobie radykalnej postawy .Chyba , ze zrobisz , jak moja znajoma -nie przyjela do wiaodmosci romansu meza , przeczekala i maz wiarolomny wrocil na lono rodziny .To juz tyle lat a oni sa rodzina nadal .Podstarzal sie On i zdziadzial .Pewnie przeszla mu ochota na milostki:-P

Gość gość
dziunia wie...i chce zeby mąż mnie zostawił dla niej..daje na fb fotki z ich wakacyjnych wojazy - na razie fotki bez męża ale chciała dac profilowe z mężem! On jej nie powiedział ze mnie kocha, bo wbił by jej nóz w serce jak sie wyraził...ale mówi jej, ze nie może mnie i dziecka zostawic..

czyli masz Konflikt z zazarta przeciwniczka .Pomijam kwestie postawy twego meza -ktora jest nie do przyjecia , jak dla mnie .To pewnie ta , ktora uwaza, ze jak ma rodzine, chciala go jakas to znaczy, ze wartosciowy z niego egzemplare .Ja bym zalozyla sprawe jednak rozwodowa z orzeczeniem o winie . Alimenty na dziecko i alimenty na siebie , ze pogarsza Ci sie standart zycia . Slowo .Moze to go ocknie i zmobilizuje do decyzji .Trudno . Chyba , ze umiesz zyc w trojkacie .

Gość Usa
Jej nie chce skrzywdzic ale Ciebie krzywdzi ? Jej nie moze wbijac noza w serce ale Tobie moze ? Powiedz mu , ze masz tego dosyc i ze on natychmiast , ale to natychmiast ma sie wyprowadzic. Wychodz z domu sama , powiedz , ze spotykasz sie z kolezanka ktora niedawno poznalas ( jak tylko polazisz po sklepach ) a niech on sie zastanawia gdzie Ty zeraz jestes , a najwazniejsze z kim tam jestes. Tylko tak mozesz go zatrzymac przy sobie , musisz byc nieugieta on musi wiedziec ze na takie zachowanie nie moze sobie pozwalac. Inaczej bedziesz tylko cierpiala .