Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fufi

Czy z tym brzuchem mozna cos zrobic

Polecane posty

Gość fufi

Witam. Mam 20 lat. 10 miesiecy temu urodzilam coreczke.W ciazy przytylam 27 kg(przed ciaza moja waga wynosila 50 kg).W ciagu 3 miesiecy schudlam 25 kilo,jednak obwisly brzuch mi zostal. Czy moj brzuch mozna wytrenowac,pozbyc sie tego nadmiaru skory? Czy tylko zabieg chirurgiczny mi pomoze? Jest tu wiele mam,moze ktores z was udalo sie uzyskac brzuch sprzed ciazy lub chociaz troche sie do niego przyblizyc. Zdjecie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7d500086f.html Pozdrawiam i z gory dziekuje za kazda odpowiedz

Gość gość
a czego sie kobieto spodziewałaś chudnac prawie 10kg na miesiac? to logiczne ze zawsze skora po czyms takim jest obwisła. teraz sie obudziłas,trzeba było powoli i stopniowo chudnac,wdrazyc jakies cwicenia, ja rozumiem ze małe dziecko ale przeciez 30 min co drugi dzien bys napewno znalazła dla siebie. Za głupote sie płaci niestety. Teraz zeby zakrc ta skore przez miesnie to dopiero czeka cie mordercza harówa. to było do przewidzenia.

Gość gość
Linki nieaktywne.

Gość gość
Tylko chirurgiczne Tempo chudnięcia nie ma nic do tego, po prostu miałaś nierealistyczny skore i rozciągając się w ciąży popękały włókna kolagenu w skorze Popytaj w gabinetach o zaffiro albo focusa, ale to drogie i nie wiadomo czy pomoze

Gość gość
Nie wiem dziewczyno co to za obuzenie z twojej strony.Masz moze jakis problem? Czego sie spodziewalam? Samoistnie przyszlo mi zrzucenie 25 kg(stres,nieprzespane noce) Nie wierze w cuda,sam brzuch sie nie wytrenuje.Spytalam czy jest w ogole sens brac sie za cwiczenia,bo wiele kobiet uwaza,ze takie waleczki po ciazy zostaja,jedynie w gre wchodzi plastyka brzucha.

Gość gość
Za szybki spadek wagi i tak jest, niech to będzie też przestroga dla tych co chcą szybko zrzucić dużą ilość kg. 25 kg do zrzucenia to jest na jakieś 9-12 miesięcy i wtedycnie ma takich niespodzianek. Zbieraj kasę na chirurga plastycznego.

Gość gośćććCCC
wlasnie dlatego nie chcę nigdy miec dzieci