Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marietttka

fałszywe rodzeństwo

Polecane posty

Gość marietttka

Witam Nawet nie wiem od czego zacząć ;-) no cóż potrzebuje rady i pocieszenia . Tak więc zawiodła mnie moja rodzina a właściwie moje siostry i to strasznie zrozumiałam że są fałszywe okropnie :-( zostawiali mnie faceci to nawet z tego powodu mi tak nie było przykro jak teraz moje ukochane siostry :-( jedną buntuje facet przeciwko nam a druga udaje że jest po mojej stronie a do drugiej nadaje na mnie wyczytałam nie chcący wiadomości. Nie miałyśmy lekkiego dzieciństwa a one zamiast żeby wspierać się we 3 , ja przynajmniej mam tylko je a one mają mężów czuje się strasznie zawiedziona już wiem że nie można nikomu ufać nawet własnej rodzinie. Wiadomo że ja też święta nie jestem ale bez przesady tak samo traktują nasza matkę która zrobiła dla nas tak dużo dobrego jakby nie ona to nie wiem co by było poświęciła dla nas całe życie na szczęście we dwie trzymamy się razem tyle że moja mama jest zchorowana i się o nią strasznie martwię bo jeśli ona zachoruje wtedy nie damy radę ja pracuje i ona gdyby nagle coś tak sama nie dałabym rady żeby jej pomóc a o to mi chodzi żeby jej się odwdzięczyć a sama na razie nie potrafię tego zrobić jestem najmłodsza jestem w trakcie studiów i dorabiam jedynie .

Gość gość
Rozumiem Cie, bo tez mam bardzo falszywa siostrę chyba moj najgorszy wróg nie jest taki jak ona. Tez dowiedziałam sie przez wiadomosci, ze mnie obgaduje aż nie mogłam w to uwierzyć...

Gość gość
moja siostra też nie lepsza, zawsze mnie z mamą obgadywały, jak coś się pokłóciłyśmy, to pierwsza do mamy na skargę. teraz już dorosłe jesteśmy a nic się nie zmieniło, jak ona coś potrzebuję to jej pomogę a ona już niekoniecznie bo po co . ona biedna, męza ma złego więc ja musze zawsze pomoagać

Gość andzia13

Hej. Ja mam tak samo wieczne obgadania udawanie że potrafią słuchać chcą pomóc i udają że nikomu nic nie powiedzą jak prosisz ich o dyskrecję.  Jeszcze jedna drugiej potrafi napisać nie mów jej ze o niej gadaliśmy. Fałszywe i zawistne.  Gdy się tylko odwroce plecami obgaduja. I nawet nie patrzą czy rania.