Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko ciagle chodzi do lazienki

Polecane posty

Gość gość

ciagle albo chce siku albo kupe. okolo 30 razy dziennie idzie do wc. to raczej nie jest normalne. w dodatku ostatnio ciagle mowi ze boli brzuch ale nie ma rozwolnienia. od tygodnia podaje do picia miete i rumianek. daje tez espumisan. pije sporo ale nie jakos niezwykle duzo je a to niewiele wiec nie wiec nie wiem czemu ciagle chce do wc.

Gość gość
Zbadaj mocz dziecka , może ma infekcje biedactwo

Gość gość
Dziecko 30 razy dziennie chodzi do łazienki a ty zamiast biec do lekarza to siedzisz na forum? :/

Gość gość
miala badany 3 tyg temu i bylo ok. nie skatzy sie na bol.przy sikaniu. tylko najczesciej do poludnia mowi ze za duzo zjadla i brzuch ja boli ale mocno jej nie boli bo nie acze nie kladzie sie tylko kilka raxy dziennie mowi ze boli i bawi sie dalej. ale do lazienki chpdzi non stop. myslalam nawet ze robi to w formie zabawy ale to nie to bo za kazdym razem zrobi albo kupe albo siku.

Gość gość
psychosomatyczne, mozliwa nerwica

Gość gość
Biedne dziecko może mieć infekcje! Ty nie wiesz kobieto jak piecze podczas takiej choroby?

Gość gość
A co brała po tych badaniach?

Gość gość
nie piecze jej przy sikaniu. nic nie brala bo wyniki byly ok bo lekarka tez myslala ze to moze infekcja. jak wyszlo ze ok to powiedziala ze moze kolki ze rzadko bywaja w tym wieku ale czasem sie zdazaja zwlaszcza ze sa je mialam w dziecinstwie i kazala podawac miete i rumianek i espumisan.

Gość gość
Daj furagine jak co chwilę biega siku a jak nie pomoże to powtórz badania. A pod jakim kątem ją badałaś?

Gość gość
miala morfologie i mocz ogolny. ona nie tylko sika robi tez kupy tak z 6 do 10 dziennie. nie duze i raczej takie bobki. mysle ze to problem bardziej z zoladkiem miz z drogami moczowymi. ale zatwardzenia tez nie ma bo te kupy robi bez problemu.

Gość gość
kał na pasożyty miała?

Gość gość
nie miala. a tak sie objawiaja pasozyty?

Gość gość
ile lat ma?

Gość gość
Nie wiem czy dokładnie tak, ale bóle brzucha jak najbardziej mogą być. Co ci szkodzi zrobić, w żaden sposób dziecka to nie obciąża

Gość gość
2,5 jutro jej zrobie. ten brzuch jej nie moze mocno bolec bo by sie inaczej zachowywala a ona tylko powie ze brzuch boli i dalej sie bawi skacze tanczy. ale to jej bieganie do wc normalne nie jest non stop prosi palisz mama swiatlo bo chce kupe. no to ide z nia do lazienki co 3 pojscia jest kupa a tak to tylko siku. jak jestesmy u dziadkow to chce zeby babcia z nia chodzila. dlatego myslalam ze to moze taka forma zwracania na siebie uwagi.

Gość gość
Kurcze nie chcę nikogo oskarżać, ale przyszło mi do głowy, że różne dziwne zachowania mogą wykazywać dzieci molestowane. Chodzi mi o dobro dziecka. Jeżeli masz 100% pewności ,że coś takiego nie ma miejca, to przepraszam.

Gość gość
a moze to nietolerancja laktozy albo glutenu, pomysl tez o tym ja mam nietolerancje laktozy i po wypicu mleka jestes w wc chyba z 10 razy dziennie do tego masz wzdecia i bol brzucha

Gość gość
ja bym powtórzyła badanie moczu, przez 3 tygodnie mogła cos złapac

Gość gość
zespół jelita wrazliwego może być. Miałam identyczne objawy jako dziecko

Gość gość
To u mnie jest odwrotnie syn rzadko robi siku,wystarczy mu dwa razy dziennie a czasami nawet tylko raz i tez z nim wszystko ok.