Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę sobie pozwolić na coś słodkiego karmiąc piersią

Polecane posty

Gość gość

wiem, że to puste kalorie, ale akurat teraz mam ochotę na krówkę albo ciacho i tak się zastanawiam czy nie zaszkodzi to maluszkowi. Młoda ma dopiero 5 dni.

Gość gość
podobno mozna, nalezy unikac czekolady oraz tych wypiekow, ktore zawieraja proszek do pieczenia.

Gość gość
Ja karmię i od początku jem wszystko pomijając pieczone kwaśne i ostre :) a czekolada najbardziej mi smakuje :)

Gość gość
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, czy to szkodzi twojemu dziecku czy nie. Jedz co chcesz i obserwuj dziecko. Mojej córce nie szkodziła nawet czekolada, którą uwielbiam. Tylko nie chciała pić mleka, jak zjadłam coś pikantnego, ale słodycze spoko.

Gość gość
Wszystko musisz wypróbować osobiście, po kosteczce czekolady nic się nie powinno dziać. A jak ci mała przeryczy pół nocy, albo dostanie wysypkę to będziesz wiedziała, że jej nie służy. Moja koleżanka od początku jadła wszystko (nawet bigos) i dziecku nic nie było, a ja musiałam bardzo uważać a i tak były kolki.

Gość gość
Kobieto co niby ma się stać dziecku po tej krówce?

Gość gość
buhahaha ale się uśmiałam - kolejny z*****y temat w stylu " a co się stanie jak zjem coś w ciązy czy jak karmię piersią" - w ciąży i podczas karmienia piersią można jeść absolutnie wszystko, powtarzam WSZYSTKO !!!! ja tak robiłam, urodziłam zdrowe dziecko, które nigdy nie miało żadnych problemów podczas karmienia piersią

Gość gość
nie żartuj. Ja jem wszystko dziecko zdrowe i silne.