Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc w ciąży

lek med Jarosław Papież WROCŁAW szukam opinii

Polecane posty

Gość gosc w ciąży

JAK W TEMACIE, CZY ktoras z was miala doczynienia z panem doktorem?chodzi mi o prowadzenie ciazy...czy jest dobrym lekarzem?

Gość gość
hej, bardzo fajny lekarz, prowadzil moja ciaze na NFZ i nie mam mu nic do zarzucenia, robil wszystkie badania krwi regularnie, usg, jedynie zrobilam dodatkowo usg połówkowe 3d bo chcialam upewnic sie, ze wszystko jest ok, ja go polecam z czystym sumieniem, stac mnie na prywatne prowadzenie ciazy, ale nie widzialam potrzeby, bo wczeniej chodzilam do niego i zawsze rzetelnie podchodzil do wszystkiego, powodzenia

Gość gość
Wiedza Pana jest niewystarczająca, nie badał mi hormonów nigdy przez wiele lat, żadnych, na ślepo przepisuje hormony, leczenie przydatków z grzybicy bezowocne, wyleczyłam sama jak zmieniłam dietę, gdyż problem nie był tylko miejscowy, ale całego organizmu. Po latach doszło do tego, że jestem bezpłodna, może w wyniku zażywania pigułek antykoncepcyjnych, które mogły powiększyć niezrównoważone hormony i tak naturalnie, jak nie brałam pigułek okres występował co 45 dni, to nienormalne, trzeba było wtedy zbadać dokładnie wszystkie hormony, nie tylko płciowe ale także tarczycowe, przysadkowe i naderczowe. Kompletne zlekceważenie pod względem badań hormonalnych i informowania na ten temat !

Gość gość
a co to grzybicze zap przydatków