Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet ktore pamietaja pierwsze dni ciazy

Polecane posty

Gość gość

Gdy jeszcze nie wiedzialyscie,ze jestescie w ciazy ale mialyscie podejrzenia, cos sie zmienilo? Pytam, bo od 2 dni ludzie sie na mnie dziwnie patrza, kolznka powiedziala,ze swietnie wygladam,a ja ostatnio czulam sie kiepsko,przeziebiona, troche smutna, wczesniej ludzie sie tak na mnie nie patrzyli,wiec mze cos jest na rzeczy?

Gość gość
przesadzasz, ja wiedziałam że jestem w ciąży już po 3 dniach od zapłodnienia, połozyłam się w dzień spać i mój mąz od razu wiedział bo zwykle tego nie robiłam. I okropny ból brzucha silniejszy niż na miesiączkę .

Gość gość
jeszcze przed zrobieniem testu ogromne osłabienie takie ze dosłownie prawie mdlałam trwąło to tak ok 14 dni a potem masakryczne wymioty do 7 tyg potem juz z górki ale poczatek taki ze osłabienie jakby ktos mi wszystkie siły wypompował cała krew

Gość gość
heheheheh skad wiesz kiedy bylo zaplodnienie?????

Gość gość
Mi mąż na drugi dzień po seksie powiedział, ze na bank z tego będzie dziecko, bo niby w moich oczach widział ;P Zaraz potem każdy pytał czy w ciąży nie jestem, bo ładnie wyglądam ;)

Gość gość
a i oczywiscie ból w podbrzuszu ale tylko tak ok 5-7 dni

Gość Staszek 200V
Takie idiotki powinny być sterylizowane :O

Gość gość
przeciez data stosunku to nie to samo co data zaplodnienia

Gość gość
Ja zawsze duzo spie i w dzien tez,wiec to akurat nie bylby dla mnie sygnal, a brzuch troche mnie kluje, ale nie jakos silnie...w dodatku zlapal mnie dolek, jestem z fantastyczym chlopakiem,a mimo wszystko nie czuje sie szczesliwa :(

Gość gość
heheheheheh zaplodnienie zazwyczaj jest kilka lub kilkanascie nawet godzin po stosunku heheh nie jest tak ze stosunek wytrys orgazm i zaplodnienie 10 min i po sprawie hehehe co za dziwne niedojrzale myslenie. Gratuluje spania na biologii :D

LOL! A jak dostaniecie sraki to też niby ciąża? Wczoraj mnie pobolewał lewy pośladek. Zazwyczaj tak nie mam. To na pewno ciąża. W ogóle wszyscy mi mówili dzisiaj że wyglądam jak knur :D - ciąża na bank!!!!

Gość gość
Akurat ja ostatnio wygladalam bardzo kiepsko chociaz dbalam o siebie....a teraz juz przestalam tak dbac o wyglad i nagle patrze - wlosy mi sie ladnie ukladaja,blyszcza, kolor ladniejszt (a juz chcialam farbowac), cera mi sie poprawila a ostatnio byla fatalna...