Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie doroslosci Jak wy to robicie

Polecane posty

Gość gość

Jak ludzie to robią, że idą dalej? Ja mam maturę zaraz (tak, siksą jestem i siedzę na kafe:() i jestem PRZERAŻONA.. zapieram się nogami i rękami.. NIC nie robię, bo chyba myśle, że to w jakiś sposób zatrzyma czas.. :< Cholera nie jestem gotowa na maturę (której zapewne nie zdam o ile w ogole odważe się do niej podejsc..), na studia, wyprowadzke, na usamodzielnienie się... bo trochę mi nie zalezy:( Albo tak się boję, że oszukuje samą siebie, że mi nie zależy:( co mam robić ludzie:(?

Gość gość
Ja mam 27 lat i też się boję dorosłości. Mentalnie jestem 17 letnią dziewczynką :(

Gość gość
wlasnie:( Czuję się dzieckiem.. jestem dzieckiem, małą dziewczynką:( Nie znam życia

Gość gość
:(

Gość gość
nie musisz od razu po maturze iść na studia, mrzesz pojechać za granice do pracy, odłożysz sobie przez rok, sporo pieniędzy, nabierzesz doświadczenia, nauczysz się języka, poznasz co to szkoła życia i później wrócisz na uczelnię, ja tak zrobiłam po maturze pojechałam na rok do uk, później na studiach jeździłam tam na wakacje, studiowałam z ludźmi młodszymi o 3 lata i te studia przedłużyły mi młodość :D