Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzałyscie jakiejś żonie że sypiacie z jej mezem

Polecane posty

Gość gość

Powiedziałyście żonie swojego kochanka prosto w twarz co robicie z jej mężem? Ta sytuacja nie ma związku ze mną, ale szalenie mnie to ciekawi.

Gość dunka123
nigdy nie spotykalam sie z zonatym facetem!mnie by to ponizalo..stac mnie na wolnego!

Gość gość
dołaczam sie do pytania. Chyba mialabym satysfakcje mowiac jej to hehe no wiem troche to niefajne

Gość gość
To jej powiedz skoro miałabyś satysfakcję. Jakbyś powiedziała mi o czymś takim to z satysfakcją bym ci nogi z d**y powyrywała, a mężusiowi urwwła jaja:)

Gość gość
nie interesują mnie żonaci są wolni na świecie i takich się trzymam, powiedz to może ci kudły powyrywa a chłopa wypędzi z domu to do ciebie przyjdzie i będzie twój czy kogo tam chcesz

Gość gość
Ja powiedziałam. Franca nie chciała przyjąć do wiadomości, że jej mąż, który mnie oszukał że jest wolny, w wolnym czasie sypiał ze mną. Wstyd jej się było spotkać ze mną>

Gość gość
Fajna by była z nich para ona bez nóg, on bez jaj... I żyli by długo i szczęśliwie:)

Gość gość
05.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość To jej powiedz skoro miałabyś satysfakcję. Jakbyś powiedziała mi o czymś takim to z satysfakcją bym ci nogi z d**y powyrywała, a mężusiowi urwwła jaja i i takiej bym powiedziala. i jeszcze dopilnowalabym zeby wszyscy sasiedzi wiedzieli ze jej maz bzyka inna.

Gość gość
nie bo na noc wraca do domu:(

Gość gość
No faktycznie powód do dumy byś miała że czyjs mąż cię bzyka i żeby sąsiadom rozpowiadać. A kto powinien się wstydzić kochaneczka czy żona. A nogi z d**y i tak bym powyrywała puszczalska kretynko:)

Gość gość
Tu się nie ma czym chwalić. Jak ktoś się k***ą urodził to kanarkiem nie zdechnie.

Gość gość
A ja powiedzialam kochance ze wiem ze sypia z moim mezem i slabo sie stara bo nie chce sie odemnie wyprowadzic i wypiera sie jej na wszystkie mozliwe sposoby. Oczywiscie ja w to nie wierze i w d***e go juz mam,puscil sie z nia to niech w********a do niej.