Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam grype zoladkowa i czuje ze umieram

Polecane posty

Gość gość

teraz dopiero zoladek przyjal i płyn i paluszki, wczesniej wszystko zwracał, nie moge wstac bo mam zawroty głowy, wsszyscy chorujemy w domu, ile to potrwa?

Gość gość
Przeszłam tę chorobę , współczuje.Pijcie dużo Coka Coli ,bakteria odpowiedzialna za chorobę jej nie znosi,tylko najpierw trzeba ją odgazować żeby nie podrażniała dodatkowo żołądka.Węgle lecznicze,dieta ,suche bułki i dużo pić żeby się nie odwodnić.Pozdr.

Gość gość
weź SMECTĘ - lek na grypę żołądkową właśnie

Gość gość
tak bierzemy jakies tabletki, smecte i gastrolit, rodzicom juz troche lepij, mnie wzielo wczoraj w nocy

Gość gość
jutro chłopal przywiezie coca cole bo ja nawet do sklepu nie dam rady jechac, nawet nie mam siły sie umyc, soki typu kubus mozna pic?

Gość gość
Co to jest ta grypa żołądkowa? mam 27 lat i nigdy w życiu tego nie miałe, a jak pamiętam to moja siostra pare razy w roku niby na to chorowała.

Gość gość
Nie, sok typu Kubuś zawierają surową marchew, która pobudza przewód pokarmowy. Przy grypie żołądkowej lepsza jest gotowana. Poza tym polecam Nifuroksazyd, jest świetny na to paskudztwo.

Gość gość
masz przesrane, ja na to tydzień leżałem i modliłem się do kibelka

Gość gość
co moge jesc w trakcie tej choroby?

Gość gość
pieczywo pszenne, na początku bez tłuszczu, sucharki , zupy jarzynowe bez tłuszczu, dobrą gorzką czekoladę.Różne soki warzywne , ale rozcięczone przegotowaną wodą.Potrawy na bazie ryżu, kleiki ryżowe.Uważaj żeby nie zarazić chłopaka.