Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana ale

ŚWIETNY FACET ALE NISKI

Polecane posty

Gość Zakochana ale

Proszę o radę, podoba mi się facet. JEst wręcz ideałem świetny charakter pewność siebie charyzma gadane, doskonale wysportowany, kulturalny wykształcony prowadzi własny interesik i jest bogaty co najlepsze do wszystkeigo doszedł sam, jest tylko jeden problem on ma moze ciut ponad 1,60m a ja 168 jestem wyższa. Jestem szczułą ładną kobietą mam liczne grono adoratorów (szczegolnie teraz gdy zaczęłam pracę), ale żaden z nich nie nadaje sie na męża. A ten koleś ehhhhhhhh..... W sumie nie wiem czy ja mu sie wogóle podobam, ale oboje jestesmy podbnie podbny styl słownictwo, kultura, brak nałogów, zapatrywania na życie zasady moralne, kiedyś powiedzał coś że bardzo mnie uwielbia i musi powiedziać coś że ideały tez maja wady i cos ze to dobrze ale wtedy chciał mnie skrytykować i zrobić to subtelnie i z wazelinką, udało mu się i jest boski, w sumie często mówi tak do dziewczyn, nie mam pewności czy by mnie chciał, ale jesli tak to troche się obawaim ze jest za niski tzn mi to nie przeszkadza ale ludzie w pracy znajomi rodzina nie dali by mi żyć!!! Ojciec kiedyś mówił ze facet musi być wyższy i kurde nie wiem sama co robić bardzo go lubie i ciągnie mnie do niego a z drugiej strony jak pomyśle o tym że on jest taki niski. Zupełnie trace rachube....

Gość wysoki gosc
no i po hoooj ci cordopel hhah

Gość niegoość
Kup mu wkładki do butów :P

Gość gość
twój wybór musisz sama podjać decyzje i nie słuchaj tych co piszą wyżej pewnie są po każdym innym względem do ....

Gość gość
musisz sama zdecydować, ja Ci powiem tak: ja mam 156 wzrostu (wiem kurd**el) a mój facet ma uwaga- 204 wzrostu. Chociaż zawsze upierałam się ze facet bedzie miał maxx 180, no ale on jest cudownym człowiekiem i wzrost mi nie przeszkadza

Gość gość
kurde ale chamstwo panuje na tym forum ale prezentuje poziom polaczków biedne chore istoty pozbawione tolerancji

Gość gość
Rozumie Cie, w Polsce może być to trudny i przykry związek bo ludzie są okrutni i na ogół źle życzą innym, chyba że dobrze mu się powodzi jak piszesz i jakoś nie będziecie zdani na łaske innych. Nie wiem oc Ci powiedzieć, a po ile macie lat?

Gość gość
daj mu szansę, widać że cię do niego ciągnie

Gość gość
jakbys go kochala tak na prawde to bys nie patrzyla na wzrost, bylabys po prostu szczesliwa i tyle :)

Gość gość
Rozumie Cie, w Polsce może być to trudny i przykry związek bo ludzie są okrutni i na ogół źle życzą innym, chyba że dobrze mu się powodzi jak piszesz i jakoś nie będziecie zdani na łaske innych. Nie wiem oc Ci powiedzieć, a po ile macie lat? .................. ale co ma poslska czy nie polska do tego??? W każdym kraju są różni ludzie boszzze

Gość gość
a co mozesz teraz zrobic? sami daliscie bratu klucze, wiec nie bylo zadnego wlamania. A skladajac jakies falszywe zeznania przeciw bratu sam mozecie miec jeszcze wieksze klopoty.Potraktujcie to jako ostrzezenie i nie pomagajcie wiecej bratu.

Gość gość
powyzszy post jest do innego tematu.

Gość gogogogogo
mialam podobna sytuacje ale sobie odpuscilam

Gość ale problemy
Coś Ci powiem- mój facet jest ode mnie 9cm niższy. Ja 175cm a on 166 I wiesz co? W du pie mam co sobie ludzie myślą. Kocham go a on kocha mnie i to jest najważniejsze. Jakbym miala sie przejmować tym co ludzie gadaja to już bym stała w kolejce po sznur.

Gość gość
naprawdę? Aż taka różnca, może nie jestes az taka atrakcyjna, autorka pisze ze jest ładna i boi się ze zoacza ja z takim

Gość gość
no do doooopy wstyd pojsc gdzies z takim malcem

Gość gość
dla mnie facet to coanjmniej 180 mniej to chodzacy cudak i cipcipka

Gość gość
lepiej powiedz ile zarabia, kij z tym że niski jak przy kasie bierz go, tyle że taki morze chcieć rozdzielność $ więc nie wiem co ci powiedziec

Gość gość
ty go nie kochasz ale pewnie czyms ci imponuje, gdyby boylo odwrotnie byli byscie razem

Gość ale problemy
Nie, nie jestem brzydka. Poprostu nie obchodzi mnie opinia innych ludzi. Mam nie być z kimś kogo kocham tylko dlatego że ludzie będą gadać? No Sory ale dla mnie ważniejsze jest uczucie.

Gość Napoleon na tarczy
Ja ma niższą żone, ale sam jestem niski. Nie daje mi od jeskiegoś czasu. Ch*jnia na resorach.

Gość gość
Napoleon na tarczy Ja ma niższą żone, ale sam jestem niski. Nie daje mi od jeskiegoś czasu. Ch*jnia na resorach. ............................................................... a ile macie wzroctu i czemu ci nie daje ??? Ze jestes niski?

Gość gość
Napoleon na tarczy Ja ma niższą żone, ale sam jestem niski. Nie daje mi od jeskiegoś czasu. Ch*jnia na resorach. ............................................................... a ile macie wzroctu i czemu ci nie daje ??? Ze jestes niski?

Gość gość
kurde ja tam jestem niski tez 160 ale chyba po prostu na to nie zwracam uwagi i pre naprzod

Gość gość
Tylko ci się wydaje że jest świetny, w rzeczywistości jak na kurdupla przystało jest wredny i złośliwy. Ja ze swoich obserwacji zauważyłem że kurduple są o wiele bardziej zawistni niż faceci wysocy.

Gość gość
właśnie odezwała się wredoda powyżej nie jestem zawistny

Gość gość
Powiem wam że znam jednego niskiego faceta i jest bardzo fajny moze to zależy od konkretnej osoby ale znałam małych wrednych to fakt

Gość gość
daj spokoj facet to 170-180

Zgadzam sie z jedna z powyzszych opinii, lecisz na jego pozycje i osobowosc, z czasem moze sie zakochasz, nie zawsze milosc to grom z jasnego nieba i moze tak nawet lepiej- z rozmyslem i na pewniaka. Pozdrawiam:)

Gość gość
też kocham się w niskim chłopkaku mam jakies 8-10cm więcej, też jest taki energiczny i przebojowy i przy kasie ale ja sie w nim podkochuje tylko ze on we mnie nie