Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka175

Porada

Polecane posty

Gość migotka175

Witam mam na imię Ania waże 87 kg doprowadziłam się do takiego stanu własną głupotą od rozpoczęcia liceum przez ostatnie 6 lat codziennie objadałam się słodyczami i piłam colę litr dziennie nie chciało mi się gotowac więc zajadałam głód pustymi kaloriami wstyd mi się przyznac przed samą sobą jaka byłam głupia.W koncu powiedziałam dość od kilku dni nie jadłam chipsów,ciasteczek itp nie piłam coli Czy może mi ktoś powiedziec czy jeżeli odstawie słodycze chipsy i colę to wrócę do normalnej wagi nie chce schudnac dużo na raz tylko powoli uwolnic się od słodyczy dlatego własnie zastanawiam się czy odstawienie wszystkich złych nawyków pomoże

Gość gość
Z całą pewnością odstawienie słodyczy pomoże Ci wrócić do swojej dawnej wagi. Powodzenia. ;)

Odstawienie słodyczy to już pół sukcesu, radzę jeszcze wybrać jakiś sport uprawiany regularnie, co nie znaczy w pocie czoła :) Byłam kiedyś w podobnej sytuacji i postawiłam na pływanie oraz zdrowe odchudzanie, czyli zamieniłam słodycze na warzywka i owoce. Jak to nie pomoże zawsze można poradzić się jakiegoś specjalisty

Gość Sławka988
Zacznij zdrowiej się odżywiać i postaw na systematyczny ruch. Mnie pomogły ćwiczenia w fitness klubie i dieta. Schudłam, ale wilczy apetyt mi pozostał. Dlatego postanowiłam zainwestować w takie tabletki - http://nutrina.pl/2,hoodia-balance.html , ale jeszcze nie wiem. Może któraś je stosowała i wie, że są naprawdę skuteczne?

Mnie mój facet ciągle powtarza: schudnij i schudnij. Okropne, ale ma całkowitą rację. Mam słabą wolę i nie mogę się powstrzymać przed ciągłym podjadaniem, a wizyty u specjalisty dietetyka ciągle odkładam na później...

Gość bambaryłek
odstawienie przekąsek to pierwszy kroj. drugim są mądre wybory np. zdrowe tłuszcze takie jak olej rzepakowy pełen omega-3 które pomagają gubić zbędne kilogramy, zamiast masła czy smalcu (tłuszcze zwierzęce szkodzą nie tylko na wagę, ale i serce)

Gość Spirytystka
Jak już odstawia się słodycze i koniecznie ten litr coli dziennie to w ogóle zapomnij (!) - to juz jest dobry krok, ale tak jak wyżej piszecie, bez lekarza specjalisty - np dietetyka się nie obejdzie, zwłaszcza, że sorry no ale trochę się "zapuściłaś". Wybierz sobie jakiegoś dietetyka z http://www.znanylekarz.pl/dietetyk i po prostu ustaw dietę, zacznij biegać albo pływać - grunt, żeby z czymkolwiek ruszyć, bo to zawsze lepsze nić nic:)

Gość Olcia Dubicka
Oczywiście że odstawienie śmieciowego jedzenia wpłynie na plus ale to może nie wystarczyć skoro już nabrałaś tej masy ;/ I też musisz zacząć jeść wartościowe posiłki a z tym jak będzie ciężko to zapomnij ;/ Mnie kobieta u której zajmuję się dziećmi zachwalała preparaty odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrowym odżywianiem. I już w miesiąc zrzuciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z dziećmi którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam tylko na zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez GIS. A w tych tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila bezpieczeństwo